deadmau5 új színpadi látványvilággal készül a fesztiválszezonra

A kanadai DJ éveken át a kocka alakú színpadi elrendezés jellemezte fellépéseit, de az idei őrült nyári fesztiválszezonra készülve egy teljesen új látványvilágot álmodott meg, amit be is mutatott a Governors Ball nevű rendezvényen New Yorkban.

Az új színpad szakított a régi hagyományokkal és most inkább a kerek formákat részesíti előnyben, az egész leginkább egy kupolára hasonlít a magam méltóságteljes kisugárzásával. Mindez pedig kihatással van a mindig nagyon szórakoztató előadására és megmutatja, hogy mennyire innovatív is valójában deadmau5 és csapata.

Bár sajnos nem volt zökkenőmentes az első fellépés, hiszen technikai nehézségek adódtak, mégis jól sült el a dolog, sikerült kijavítani és túljutni rajta a műsor közben. Az eseményen szintén fellépő Ryan Adams pedig az interneten fejezte ki nemtetszését a zenész munkássága iránt, egyenesen egy terminátor rémálmának nevezte az előadást, amire a kanadai producer csak annyit reagált, hogy sajnálja, ha nem jött át neki, de nem vette magára a sértegetést.

Az eseményeket egyébként folyamatosan kommentálta a zenész is Twitter oldalán, ahol bővebben tájékozódhattok a véleményéről és a történtekről is, valamint csekkoljátok le a bulin készült képeket és videókat, amik között van egy különleges deadmau5 b2b Attlas szett is.

cube-2 cube3 cube4

(Magneticmag)