David Guetta végre elmesélte, mi történt, amikor Martin Garrix és Tiësto nekiment a hajójának

A francia DJ nem rég Larry King-nek adott interjút, ahol nagyon izgatott lett, amikor a közelmúlt nagy eseményeiről beszélhetett, de persze azért ott voltak a kötelező kérdések is, mint a Coachella, Nicki Minaj, eddig meg nem valósult közreműködések, satöbbi. A legizgalmasabb viszont az a rész volt, amikor végre megnyílt a hírhedt hajóbalesetről, amikor Tiësto és Martin Garrix nekiütközött a jachtjának.

A baleset azóta bejárta a médiát és minden platformon mást állítottak, most viszont először maga Guetta meséli el, hogy szerinte mi történt pontosan, és hogyan élte meg. Az izgatottságtól egyre hangosabban kezdett el beszélni és megjelent az arcán az a rá jellemző megszállottan őrült mosoly. Elmondta, hogy amint Tiesto és Garrix meglátták őt a bérelt házában, elkezdtek neki kiabálni a hajóról és felhangosították a zenét, közben pedig egyszerűen nem vették észre, hogy nekiütköztek a jachtjának.

Olyan részletesen belement, hogy számunkra teljesen érdektelen információkat is közölt az esetről, a lényeg viszont az, hogy a végén átugrott a hajóra és együtt folytatták a bulit. Azóta is elképesztően izgatott, ha erről beszélhet.

A kár végül elég sok pénzébe került, ráadásul azonnal felkerült az internetre, így a főbérlője is megtudta, így be kellett látnia, hogy egy kicsit drága szórakozás volt. A teljes interjút Larry King műsorának honlapján nézhetitek végig, ahol még az EDM drogkultúrájáról és hasonlóan izgalmas témákról is beszél.