David Guetta felel a 2016-os foci EB zenéjéért

A jövő évben Franciaországban megrendezendő foci EB nézői már most készülhetnek a rengeteg dance ütemre, ugyanis a szintén francia David Guetta fog felelni a sportesemény zenéjéért.

Az UEFA elnöke, Michel Platini személy szerint nem olyan embernek tűnik, aki oda lenne a kemény basszusokért és a rázós bulikért, de hát ki tudja, mindenkinek van valami bűnös szenvedélye.

A hivatalos főcímdal mellett a sztárproducer a rendezvények további hangtechnikája felett uralkodik majd, de a nyitóestén személyesen fel is lép a Stade de France arénában június 10-én. Még szerencse, hogy alapból hozzá van szokva egy stadionnyi közönséghez, így lámpalázas az biztos nem lesz.

Elképesztően izgalmas, hogy részese lehetek egy ekkora foci rendezvénynek az otthonomban, de főleg az, hogy számtalan alkalommal lephetem majd meg a rajongóimat az UEFA eseményein, amiről már közel egy éve folytak a tárgyalások. A foci és a zene kéz a kézben járnak, főleg ha ünneplésről van szó, én pedig szeretném, hogy ez az EB legyen az eddigi legemékezetesebb.” lelkendezett Guetta.

A focirajongók jobb, ha már most szoktatják magukat ehhez a zenéhez, hiszen az unalomig fogják jövőre ismételni, bármit is hoz össze Guetta. Gondoljatok bele, hogy 2010 óta még a mai napig nyomják a Waka Waka című számot.

(Mixmag)