Corvin Club x Disqrate pres. D’Julz – 2016.02.06.

Február 6-án a megújult Corvin Club falai közt indul a Nigel Sorter és Andras Garay nevével fémjelzett Disqrate klubest. A nyitóeseményen a francia underground szcéna egyik ikonját, D’Julz köszönthetjük, aki először teszi tiszteletét Budapesten.

A Disqrate rendezvénysorozat a house és techno műfajok legújabb, up-to-date és oldschool vonalát együttesen fogja képviselni, melyhez nagyban hozzájárulnak a nemzetközi szinten is nagy sikernek örvendő művészek. A nyitóeseményre érkező párizsi úriember a kilencvenes évek eleje óta áll a lemezjátszók mögött. Bass Culture néven saját estjei közel 20 éve futnak a legendás Rex Clubban, amelyeken a hozzá közel álló művészeket látja vendégül Ricardo Villalobostól, Seth Troxleren át egészen Laurent Garnier-ig.

Szintén Bass Culture néven, hét éve indította útjára saját kiadóját és tette ezt sokak örömére, hiszen rendszeresen minőségi house és techno felvételek látnak napvilágot rajta. Produceri munkássága szintén figyelemre méltó, ugyanis olyan neves kiadókon jelent meg saját címkéje mellett, mint például az Ovum, Circus Company, vagy a német Poker Flat. Készített remixet többek között Matthew Dear, Slam, Christian Burkhardt és Solomun számára is.

Szettjeiben egyedien ötvözi a house és techno hangzásokat és mindig előkerülnek kuriózumnak számító felvétek, amiket rendszerint tőle hallhat a világon elsőként a közönség. A Rex Club mellett másik rezidenciája az ibizai Circoloco, ahol rendszeresen fellép, emellett természetesen sok-sok éve pörgeti a kilométereket és járja a világ klubjait és fesztiváljait.
A Disqrate megálmodói a minőségi zene mellett nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre és törekednek az általuk vizionált dolgok minőségi kivitelezésére.

disqrate_djulz_webflyer_800x800_square

Line-up: D’Julz, Nigel Sorter, Andras Garay
Facebook esemény

Belépő (jegyek csak a helyszínen):
00:00 előtt / 1500 Ft
00:00 után / 2000 Ft

Disqrate | Corvin Club | D’Julz | Nigel Sorter | Andras Garay