Breaking(Bad): Heisenberg is tiszteletét tette az idei EDC fesztiválon

A Las Vegasban megrendezett Electric Daisy Carnival az amerikai elektronikus zenei fesztiválok közül az egyik legkiemelkedőbb, persze a szintén Nevadában megrendezett Burning Mant leszámítva. Azonban idén sem zajlott le zökkenőmentesen, számos rosszullét, letartóztatás, de még egy haláleset is történt.

Ezen kívül azonban rengeteg emlékezetes pillanata is volt a rendezvénynek, a KineticFIELD nevű nagyszínpad záróműsorának keretében például az Above & Beyond csapata felhívta a színpadra a kultikus amerikai sorozat, a Breaking Bad főszereplőjét, halálos beteg családapa/halálosztó drogdíler Walter White-ot. Akik ismerik a történetet, azok számára igazi libabőrös pillanat, amikor megjelenik a színpadon a Heisenberg álnéven üzletelő karakter és elmondja a legismertebb mondatát: Say My Name! Ezt követően a szereplőt alakító Bryan Cranston volt az a szerencsés kiválasztott is, aki megnyomhatta a duó híres gombját, amit több tízezer ember felhőtlen tombolását indította útjára.

Szerencsére az esetről videó is készült, így nem kell a képzeletünkre hagyatkoznunk az elképesztő pillanat felelevenítéséhez.

(YourEDM)