Breaking News: David Guetta improvizált

A világsztár DJ a Beatportnak adott interjújában mesélt az idei Coachella Fesztiválon tapasztalt élményeiről és arról, hogyan ment tönkre majdnem minden egy pillanat alatt.

Valami őrült és hihetetlen dolog történt velem az első héten” – emlékszik vissza még mindig félelemmel a szemében.  „Rekordbox-ot és Pioneer-t használok a zenéléshez, de mielőtt elmentettem volna a playlistet a memóriakártyára, a számítógépem egyszerűen összeomlott.” – mesél a háborús veteránok visszaemlékezéseit megszégyenítően a borzasztó incidensről. „Végül fogtam egy pendrive-ot és csak úgy ráömlesztettem a zenét az utolsó pillanatban, majd a bulin igazi old school módon a képernyőn görgetve, keresgélnem kellett a következő számot”(anyád) – nyugtatta meg végül a felgyorsult szívverésű hallgatóságot megmenekülésének csodás történetével.

Azért valljuk be, ha egy DJ szerint az old school, ha a számítógépéről egyenként válogatja ki az mp3 számokat, akkor komoly a baj. Vajon hallott egyáltalán a bakelitekről, és ha igen, akkor hisz bennük, vagy ez is afféle tündérmese feléjük? Persze az is lehet, hogy csak valahol nagyon messze járt megint, mint anno a Tomorrowland-en.