BREAK-kING news: 8 éves a Ninjabreakz !

Mindig nagy öröm számunkra,  ha hazai szervező csapat a születésnapjára készül, főleg akkor, ha ez a szám már jóval túlmutat az óvodás koron. Idén a Ninjabreakz csapata a kilencedik évébe lép, így hát aktuálitását éreztük egy kis múltidézésnek velük.

A Ninjabreakz a 2000-es évek közepén indult hódító útjára (2007. február 2-án született kb. 180 kg-mal), és olyan kultikus helyeken teljesedett ki cseperedése során, mint a Süssfelnap, vagy a Mokka Cukka.

A tökéletes stílusválasztás, a baráti viszony, és zenei elkötelezettség tökéletes egyvelegeként a srácok pár éven belül a hazai szcéna meghatározó csapatává nőtték ki magukat.

A mindeközben DJ Reza-val bővülő csapat nem akart vezető babérokra törni, inkább méltán elismert tört ütemekkel, új hullámos merész törésekkel megspékelve váltak szépen apránként az első számú hazai break-szervező csapattá, mégha nem is ez volt eredeti tervük. Az ellaposodástól irtózó srácok Krueger kapitány vezényletével az A38 Hajón találták meg igazán számításaikat, de rengeteg közös kooperáció vette kezdetét a “Blahán” is. A Corvintető fogadja, szereti, és respektálja a breaket, így tehát nem meglepő, hogy a nyolcadik zsúrnak a tető ad majd otthont.

reza_01

Az elmúlt években számottevő vezető váltás nélküli bulidömpingben azért feltünt egy újabb társ is, Adam Dolph személyében. A mindig csinos sapkát viselő fiatalember a dupstep-elektró-trap mezsgyéjén mozog otthonosan, tökéletesen kiegészítve minden este vonulatát, hiszen Krueger még mindig  lakodalmas bréket pörget esténként, helyenként komoly megőrüléssel fűszerezve. A nindzsák tehát lelkesek, és továbbra sem hajlandóak megtörni, töretlenül törtetnek az általuk megálmodott kritikán felüli zenei identitás peremén. Lavírozni ugyan kell, változtatni is szükséges, ezidáig azonban tökélesen bírkózott meg  minden feladattal a nindzsagyülekezet.

Belelestünk amúgy az elmúlt 8 év fergeteges koncertjeibe, és azt kell mondjuk a bűnlajstrom igen masszív!

Nem kívánjuk az ismérveket, eredményeket tovább applikálni amúgy is csökött agyunkba, az informálódás izgató részét meghagyjuk Nektek. A Ninjabreakz friss, naprakész, és kommunikatív Facebook oldalát itt találhatjátok.

Számunkra öröm, és boldogság mindig-mindenek felett, ha hazai gárda kéznyomai terítik be napjainkat, különösen ha ezek a kezek hangokat, minőségi underground elemeket varázsolnak a hazai  emlősök páros halló és egyensúly-érzékelő érzékszervére.

535409_10151070207647735_1646611042_n

Nyilvánvalóan nem lesz ez másként MARTEN HØRGER fellépése alkalmával sem. A baconszalonna-Ravensburg-Berlin-Break szupernégyesből összerakott művész a világ minden pontján lőtte már fel az élménybombonokat, az ő hangulatfelelőssé kikiáltása több, mint szivszorító. A német breaks ikonikus alakja által felturbózott estét Will Streetwise teszi még érdekesebbé.

A többször nálunk hangoló Dancefloor Outlaws-s művész repertoárja annyira színes, hogy még a tető LED sorai is táncra perdülnek majd!  Természetesen nem maradnak el a hazaiak sem, hiszen Krueger lakodalmas breakje, Pyrus eklektikája, Zera (Reza) zsenialitása, és Adam Dolph lendülete semmihez sem hasonlítható, így hát készen állunk újra felpezsdíteni a négynegyedekhez szokott kedvenc emeletünk nyilvánvalóan minden földi jóval átitatott falait!

665760_374690049276752_991198178_o

Annyit még elárulhatunk, hogy bár rendszertelenül ülünk fel a break-es koncertvonatra, hajóra, vagy tetőre….. most aztán meggondoltuk magunkat! Ott és off leszünk, bár félünk, hiszen az előző koncertet simán elfelejtettük, csak a kapitány úr széles mosolyára, és az überfasza hangulatra emlékszünk, de csak törtképekben. Állítólag máskor máshol is voltunk már “rajtuk”, de ez Nekünk nem rémlik.

A zenére, arra viszont emlékszünk.

Boldog születésnapot barátaink, boldog születésnapot Ninjabreakz!

[divider]NINJABREAKZ // 8 YEARS // CORVINTETŐ // 2015.02.14.[/divider]

10942583_10152630763298837_6570693782159035049_n