Botrány lesz a Rush-M47 buli kapcsán?

Talán ez kicsit erősebb megfogalmazás. Adott egy buli, ami a méltán népszerű, kultikus hely, a sárándi M47 címét viseli. A zenei felhozatallal mindenki egyetértett, mégis több száz komment érkezett az Apocalypto Radio hivatalos oldalára.

A klubberek kifogásolták az időrendi line-upot, mi pedig megkerestük a szóban forgó szervező csapatot, ahol azután is érdeklődtünk, miért nem lehet helyszínen jegyet vásárolni? Gondolván azon klubberekre is, akik a nagy érdeklődés mellett sem biztos, hogy tudnak jegyet szerezni bankkártya vagy egyéb eszközök hiányában.

„Folyamatos meeting, agyalás után a következő álláspontra jutottunk: Bandika, tehát Schmidt az időrend végére kerül, és átgondoljuk a helyszíni jegyértékesítés lehetőségét is, amellyel kapcsolatos döntés amint az megszületik, nyilvánosságra hozunk. Az eredeti koncepció szerint, és azóta is ennek szellemében járunk el, nem szeretnénk egy túlzsúfolt, barátságtalan rendezvényt. A jegyek nagy része így is értékesítésre került, és amennyiben a következő órákban döntésre jut a szervezői csapat, azonnal értesítjük a kedves vendégeket”. – érkezett a szűkszavú válaszlevél.

Ahogyan eddig is, a PartyNews folyamatosan követi az eseményeket, de a legegyszerűbbnek az tűnik, ha nyertek Tőlünk VIP páros belépőt.

Mostani állapot szerint:
20:30 – 22:30 Anton VL
22:30 – 0:00 Grega
00:00 – 01:30 Zsiros
01:30 – 03:30 DJ Rush
03:30 – 05:30 Marco Remus
05:30 – 07:00 Playman DJ
07:00 – 08:30 Schmidt

Itt vásárolhattok még belépőket elviekben: https://www.facebook.com/apocalyptofmradio?ref=hl