Bezárják a Club Koronát! TILTAKOZZUNK!

Kecel jegyzője döntött: a rendőrségi eljárás lezárultáig, de legfeljebb egy évig bezáratja a Club Koronát.

Magyarország, 2008. Kecel… Szívünk most teljesen összeszorul. Az elmúlt évek egyik legkiválóbb helye, pár naív és gondolkodni képtelen fiatalnak köszönhetően, egy időre bezárja kapuit. A mai, önkormányzati testületi ülés eredményeképpen a város jegyzője hatáskörénél fogva bezáratja a clubbot.

Nagy valószínűséggel a szomszédok örülhetnek a legjobban. AZONBAN remélhetőleg a club tulajdonosa vagy tulajdonosai nem hagyják annyiban a dolgot. A nagy múltra visszatekintő és az elmúlt években még jobban feltörekvő club bezárása, a magyar partykultúra egyik jelentős szarvát töri le. Próbálunk a híreknek utánajárni és meg kívánjuk szólaltatni Haszilló Ferenc polgármester urat is. Reméljük még szorult annyi segítőkészség a magyar bürokráciába, hogy legalább véleményüket el merjék mondani. Az azonban megállapítható, hogy így vagy úgy, de mindenképpen próbálunk tiltakozni a legendás club, akár percnyi bezárása ellen.

Mindenesetre az a magyarázat, hogy zajártalom és egyéb butaságok, mind mind érdekes újságírói felvetéseket tesznek a Polgármester Úr asztalára. Nyilván ameddig pár fiatal nem ‘lőtt’ túl a célon, addig az iparűzési adó és egyéb bevételek, (turizmus a nagy partyk látogatása esetén és sorolhatnánk) erősebbnek bizonyultak a zajnál. Kíváncsian várjuk ,hogy miként reagálják le a trónon ülők azt a tényt, hogy bizonyára eddig sem volt épp a leghalkabb a környék és zajfelmérés hiányában az engedély ki sem adható. Azt pedig Kecelre járó fiatalként kikérem sok társammal egyetemben, hogy idézem: rendőrségi érvelés szerint ugyanis a diszkók ideje alatt a környéken megszaporodtak a lopások, a garázdaságok és a kábítószerrel való visszaélések. Ilyenkor mindent a partyzók nyakába kell varrni.

Lehet, hogy most túl sokan nevettek hangosan, önfeledten? Túl jó volt a hangulat?

Kiderítjük, folytatjuk.