Bemutatjuk: Kastis Torrau

Kastis Torrau a vájtfülű klubberek kedvence, aki hatásos és felejthetetlen szettjeivel katapultált a helyi kis bulikból a top klubok pultjaiba. Csajozós deep house, feszes  tech house megspékelve a progresssive house klasszikus feelingjével.  A litván Attari Solutions label, az Exit klub, a Pacha Vilnius és a Global Underground litván rezidenseként olyan nevek mellett pörgetett, mint Steve Lawler, Lee Burridge, Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Moshic, Omid16B, Lexicon Avenue, Peace Division, Deep Dish, Anthony Pappa, Behrouz, Danny Howells, Hernan Cattaneo, Armin Van Buuren, Satoshi Tomiie, 16 Bit Lolitas, James Zabiela, King Unique

Hazájában többször elnyerte az év dj-je és az év felfedezettje díjakat. Produceri munkája alapján az idei év egyik nagy befutója lehet a nemzetközi mezőnyben is. Sasha és a Burn Studios remix versenyének győzteseként már több éve az európai szcéna rendszeres fellépője. Saját zenéi és értelmezései a legtöbb progressive hangzású dj lemeztáskájában megtalálható, és szívesen játszott darabok.

Felvételei olyan kiadóknál jelennek meg, mint a Sasha neve által fémjelzett Last Night On Earth, vagy a dj-k által közkedvelt és trendinek számító Click Records, a Stripped Recordings vagy a Mirabilis.

https://www.facebook.com/KastisTorrauOfficialFanpage

Prime.Haus w/ Sahar Z /Isr/, Kastis Torrau /LTU/, Donatello /LTU/ and more

12640420_933165310114248_5085137324213467079_o