Bemutatjuk: Bill Patrick

Bill igazi különc, különösen, ha a zenéről van szó. Az USA-ban valódi “rocksztár” tele-tele nagyobbnál nagyobb skalpokkal a klubokat tekintve is. A Bill Patrick féle varázslatot olyan legendás VALÓDI klubok ihlették, mint a The Limelight vagy a Vinyl & Arc. A rengeteg elismerés kicsit sem ártott neki, hiszen szépen sorban társ-létrehozója lett a híres Robot partiknak, amiből egyenesen következett a zseniálisan kigondolt project, a hetente jelentkező Robot Radio show.

Naná, hogy a világ minden tájáról hallani történeteket Bill Patrickról! Némelyik vicces, szomorú vagy talán még tragikus is, de mindegyik szori végén szembesülünk a megkérdőjelezhetetlen ténnyel: Bill Patrickból mindig csak többet akar az ember.

Ekkor még el sem értük az évtized végét, amikor is Bill gondolt egyet és a mai napig érthetetlen okokból Európába költözött. Márpedig ha Európa, akkor mi azonnal rávágtuk: ha Bill, akkor csakis Berlin. Hát persze.

bill-high-res-camille-blake-spirit12

Egyesek szerint aranyat keresett ott, mások szerint önutálat miatt, barátai szerint viszont azért, hogy közelebb legyen hozzájuk. A főhős szerint pedig azért költözött Berlinbe, hogy próbára tegye az európai gondolkozást… Hiszünk neki.

Bill Patrick olyan, amilyennek egy igazi underground identitást magának tudó művésznek lennie kell, néha hóbortos néha fura, de zeneileg minden pillanatban a legjobbat nyújtja. Manapság persze már a legnagyobb fesztiválok állandó fellépője, mint pl. Sunwaves Romániában, és a legszuperebb klubok állandó vendége, mint pl. DC10, Fabric, és a Rex Párizsban.

Bill jelenleg Guy Gerber kiadójának, a Supplement Facts A&R pozíciójának tulajdonosa (akik szerződtetik, felkutatják és pályára állítják a művészeket), és nem mellesleg népszerű rádióműsorát host-olja – Private Stock a Pulse Radio-n).

Bill nagy tanító, és ezt nem is rejti véka alá. Az igazi barátok pedig támogatják: Seth Troxler, Guy Gerber, Ryan Crosson és Shaun Reeves. Szombaton a Cinema Hall / Kasino-ban!

03/13 The Debut Springparade with Davide Squillace, Scarlett Etienne, Bill Patrick at Cinema Hall

12711137_1260189373996231_2558847288166779048_o-2