Beatport alkalmazás a könnyebb zenehallgatásért

A Beatport már jó ideje az elektronikus zenék kiadásának és megvásárlásának legdinamikusabban fejlődő csatornája az interneten, de most még vonzóbbá vált az oldal, ugyanis piacra dobtak egy olyan alkalmazást, aminek a segítségével minden letöltött számunk elérhető a telefonunkról.

Ez még nem minden, ennek az egy programnak a segítségével az egész elektronikus zenei ipar elérhetővé válik számunkra, hiszen a Bandsintown nevű oldal közreműködésével egyből jegyet is foglalhatunk a kiválasztott bulira, valamint élőben figyelhetjük a közvetített szetteket egy videómegosztó segítségével.

„A Beatport evolúciója sokkal több, mint egy online zenehallgatási lehetőség. Megépítettük az elektronikus zene minden fajtáját és formátumát átfogó adatbázist, beleértve a fesztiválokat, bulikat, streamelést, zenét, letöltést, híreket és minden infót, ami elérhető a neten.” nyilatkozta a Beatport tulajdonosa.

Az első visszajelzések egyértelműen pozitívak, könnyen használható, jól átlátható, a felhasználók saját könyvtárat hozhatnak létre a zenékből, sőt, még lájkolhatnak is. A hangzás és az elérhető dalok mértéke is meglepően jó, az egyetlen hibája, hogy nem nyújt lehetőséget a dalok megvásárlására és letöltésére.

Az ingyenes applikáció elérhető Androidos és iOS változatban is.