be my dog – új deephouse bulisorozat indul Budapesten

Be my dog néven új house – deephouse bulisorozat indul az Urimuri ex-rezidensének, Blattinak és Daniel Page-nek, a PureLust egyik oszlopos tagjának a vezényletével.

Blatti, vagyis Blatt Imi Pakson született, és itt is kezdett zenélni a 2000-es évek elején. Először buliszervezéssel foglalkozott, de egyre több helyre hívták zenélni, és lassan nem csak Budapesten, hanem a nemzetközi színtéren is fel-fel bukkant a neve. Stílusa ez idő alatt folyamatosan kristályosodott, és ő lett a chicago-, deep-, techhouse és deepfunk stílus éllovasa. Olyan fesztiválokon fordult már meg, mint a WMC Miami, rendszeres fellépője a hazai fesztiváloknak, de zenélt már Londonban, Olaszországban, Lengyelországban és Franciaországban is, és olyan előadókkal lépett fel mint Dixon, Martin Buttrich, Dyed Soundorom, Tale Of Us, SoulClap, W+L, Deniz Kurtel, Nina Kraviz, Guy Gerber, Art Department, Jamie Jones, Clive Henry, Matthew Dekay, Ricardo Villalobos, Bill Patrick, Miguel Campbell, Thugfucker, Clockwork, Damien Lazarus, Lee Burridge, Masomenos, Phonique, Karmon, NTFO, Balcazar & Sordo, AndreCrom, Slow Hands, NU, Aquarius Heaven, Hunter/Game, Nico Stojan és sokan mások, valamint neki köszönhettük a legendás péntek esti Urimuri bulikat az Andrássy úton.

Daniel Page, vagyis Nagy Dániel, Marosvásárhelyen született, ahol édesapja lemezei által került kapcsolatba a zenével. Magyarországra költözésük után, édesanyja zongorázni taníttatta, ekkor kezdett a zeneírással is kísérletezni. Később az elektronikus zene felé fordult, minduntalan beleillesztve a jazz-t trackjeibe. Fellépései alatt a boldogsághoz való viszonyt igyekszik kutatni, amit vendégfellépői is tükröznek: Bruno Pronsato, Nu, Christopher Schwartzwalder, Lake People, Acid Pauli inkább a belül való megélésről mesél, míg Nico Stojan, Mira, Aquarius Heaven, Britta Arnold őrült, dilis cselekedetekre buzdít.

A két fiú nem csak jó barát, de egymás szakmai tanácsadói, inspirátorai és kritikusai is. Év elején úgy döntöttek, összeállnak és egy közös kollaboráció gyümölcseként létrehoznak egy új bulisorozatot, hogy a nagyközönségnek is megmutassák azokat a legjobb, legcoolabb, és legtáncosabb house zenéket, melyek őket is lázba hozzák, és amikre ők is képesek hajnalig mulatni.

A be my dog bulisorozat első állomása február 5-én a trafiqban lesz, ahol egyben biztosak lehetünk: a fiúk a zenei pórázat erősen fogva vezetnek majd minket egy harapós ütemekkel és vonyítós kiállásokkal teli éjszakába, hogy ezen az estén biztosan ne csóváljuk a fejünket. Megéri benézni, még akkor is ha másnap kutyául érzitek majd magatokat.

A bulisorozat első etapját az Uber támogatja 100 darab ingyen utazással és jó néhány ajándékkal.

be my dog facebook
facebook event
trafiq
Blatti + Daniel Page