Backspace – Vol 1.

A Backspace egy olyan zenei közösség, ahol a periférián lévő elektronikus zenei stílusokat próbáljuk egy táncolható, emészthető közegben leközölni a hallgatósággal. A crew célja, hogy a széles spektrumon mozgó zenei határokat összemossa és kalauzoljon Benneteket az elektronikus zene varázslatos és misztikus világában. Két rezidensünk, Guiza és Realplastic minden egyes megmozdulást követően szeretné jobbá tenni a kecskeméti underground kozmoszát. A Backspace kiindulási pontja a house és a techno, habár két műfajról van szó, rengeteg alfajával találkozhatunk a zenei barangolások során. Guiza, a “house-mágus”, mélyen tisztelve a gyökereket tud tökéletes atmoszférát teremteni a hallgatóságnak, míg Realplastic szeret kisérletezni, érdeklődve a micro-house, a minimal, és a techesebb dolgok iránt. Így ketten jó párost alakítanak, akár egy all night long bulihoz is. Terveink közt szerepel vidéki és budapesti csapatokkal / DJ-kel / producerekkel kooperálni annak érdekében, hogy minél többen megismerjék ezt a rejtélyes, mély világot, amibe a Backspace fog betekintést nyújtani minden egyes alkalommal a kecskeméti éjszakában. Ezen kívül még kedveskeünk Nektek havonta jelentkező podcast sorozattal, amit a Soundcloud oldalunkon tudtok elérni. Továbbá, matricák, flyerek, és minden mi jó! 🙂

Az első megmozdulásunk helyszínének a kecskeméti Fáklyás Pince ad otthont, kibővített hanggal és fénnyel várjuk a hallgatóságot. Két rezidensünk, Guiza és Realplastic fogja a közönséget egy másik helyre vinni, ahol a problémák és a hétköznapi élet dolgai megszűnnek egy időre. Csak a zene és a közösségi erő fog érvényesülni ezen az éjszakán.
Rezidenseinken kívül az abonyi Sundance csapatból érkzik hozzánk Cadou és Dubskill. A warm up pedig Gaucho-é lesz. Várunk Titeket szeretettel, italakciókkal.

Helyszín: Fáklyás Pince | 6000 Kecskemét, Hoffmann János utca 6,

Line-up:
Guiza
Realplastic (Moira Audio)
Cadou (Sundance)
Dubskill (Sundance)
Gaucho

BELÉPŐ: 1000 / 1200 HUF

Facebook esemény

BACKSPACE PODCAST & CREW
soundcloud.com/backspacemjuzik
facebook.com/backspace.kecskemet

backspacevol1