(x) Astronautmusic presents: Dave Seaman & Petar Dundov @ Cinemahall

Január… Új év, új élet, új e- zenei filmszínház  új helyszínen… De a  Cinemás vendégszeretet továbbra is  változatlan, és a január 31-i űrcirkusz is okozhat némi deja-vu-t néhányotoknál… Dave Seaman & Petar Dundov 2013 februárjában már moziztak velünk, így hosszas írásbeli megemlékezés helyett ; ha ott voltatok, és bejött, azért, ha kimaradt, akkor most azért gyertek el. Díszszemle , és a sortűz elmarad , de lesz helyette rengeteg jó zene, high-endes  hangcucc, és persze a leglényegesebb : TI!  A szélesvásznú, színes, szagos, audiovizuális vetítésről, pedig az alábbi urak tehetnek majd. Mozigépész nem de DJ talán van köztük 🙂  Warm-up:    ahogy  az Asztroshow  estjein mindig, Obrotka aka Goodspeed lesz.  Sok-sok  vinyl, ideális BPM szám, baseball sapka és nagy mosoly.

Az egyik fővádlottról, Dave Seaman-ról, nehéz újat mondani, amit meg százszor hallottatok, azt nem írjuk le még egyszer 🙂 Habár veterán csapatjátékos aki jelen volt és aktívan közreműködött  a UK house születésénél, még távol állnak tőle a nyugdíjas évek. A közelmúltban jelent meg a „Justified replacement of Lulu” négy vadiúj  remix-el, a Selador Records gondozásában. Biztos, hogy hallhatjuk majd az este folyamán.

Ha Seaman már kellően felforrósította a hangulatot, akkor érkezik Petar Dundov , aki kimozdít a komfortzónátokból. ( A kettő között a bár látogatása hideg voda-juice ügyben erősen ajánlott  )  Dundov nemcsak hogy  napjaink egyik legtehetségesebb producere, de nagyszerű dj is. Petar olyan mint a zenéje. Első ránézésre visszafogott , szerényen mosolygó,  meggondolja mit mond, és hogyan. Nem fogod  látni amint megszabadulva a pólójától egyszemélyes performance-t ad elő a pultban.  De a mondanivalója nem hagy majd hidegen, megmozgat a szó szoros értelmében. Tudatosság, és átgondolt koncepció jellemzi, szettjében matematikai pontossággal épülnek egymásra a zenék, mégis a száraz racionális matek az, ami utoljára eszünkbe jut őt hallva. Hipnotikus, tele érzelemmel, egyszerre  ötvöződik benne a szellem és a lélek, ész, és szenvedély, Elgondolkodtat, egyidőben  kérdés és válasz. Felszabadító, felkavaró élmény ahogy elveszünk és magunkra találunk a benne zene által.  Az ezerarcú techno, és az egyik legkreatívabb művelője : Mr. Petar Dundov lesz a tehát a másik  okozója a „bajoknak”.  A koronatanú pedig Dandy aka Péter Makto  , akire bizton számíthattok, nem hagyja majd , hogy leoldalazzatok a táncparkettről, ahol addigra már  a TSaládi érzés lesz a főszerepben. Összenézések és egyetértő  mosoly, grooveok, melodikus ütemek elegendő basszussal, adják meg az  este  záró akkordját, a leglényegesebbet:  Hogy, egy nagy  mosollyal az arcodon távozz . Az összetevőkről gondoskodunk, nem kell más csak TI, MI, ŐK, a MOZI és ZENE.

Need a trip to the new Universum? Galactic..dirty…nasty Be a part, Be there! 🙂

[divider] Astronaut Music pres. Dave Seaman & Petar Dundov[/divider]

Seaman+Dundov@CH.31.01.2015.A6.final