Anima Night Session – Egy újabb meglepetés az Animától

A vadonatúj lemezt (Gravity and Grace) megjelentető, két évtizedes múltra visszatekintő Anima Sound Systemtől megszokhattuk, hogy mindig unikális dolgokkal rukkolnak elő.

Bejárták Európát Barcelonától Moszkváig, együttműködtek már világsztárokkal (Asian Dub Foundation, De-Phazz, Terry Lee Brown Jr.) dolgoztak a Twin Peaks sorozat zenei producerével (Kim Cascone), a világ leggyorsabb nyelvű rapperével (JC001), míg a zenekar két producere, Prieger Zsolt és Németh Gergely sokoldalú dj-ként is fellép Berlintől Londonig.

Az is tudható róluk, hogy minden albumukon más és más stílust mutatnak be, miközben bezsebelték már az összes szakmai kitüntetést, s megkapták a zenetévé életműdíját is.

Azonban a legnagyobb meglepetéssel talán azzal szolgálnak, hogy a januári, nagy sikerű, Művészetek Palotája-beli akusztikkoncertjük után egy különleges, sosem hallott műsorsorozattal lépnek fel Pest egyetlen mulatójában, ahol az elektronikus zenei körökben nagy népszerűségnek örvendő zenekar izgalmasan áthangszerelt dalokból összeállított koncerttel várja a zenekar rajongóinak minden generációját, az Orfeum törzsvendégeit, s mindazokat, akik vágynak az újdonságokra.

Az érzelmektől túlfűtött est nemcsak egyedi hangzású Anima-slágerekben bővelkedik, hanem nagyot merít mind a hazai, mind a külföldi könnyűzene legjobbjaitól, persze izgalmas, animás adaptációban.

Az ezerarcú zenekar rendhagyó műsorában kiváló elegyet alkotnak az élőzene és az elektronikus dallamok, sőt, még az is kiderül a különleges Anima-interpretálásból, hogy a funky és a soul, Katona Klári és Rihanna, valamint a jazzy hip-hop és a szerelmes dalok milyen jól megférnek egymás mellett.

Az első előadás április 15-én, 21.00 órakor kezdődik az Orfeumban (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.).

Az első előadás április 15-én, 21.00 órakor kezdődik az Orfeumban (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.).

Bővebb infó az Animáról: www.facebook.com/animasoundsystem

[divider]Anima Night Session[/divider]

10425427_1030998283594922_2700134289283366614_n