BREAKING! Amikor a zene valóban életre kel: Slam Jr. élőzenés fúzióval robbant!

Rengeteg sztereotípia létezik arról, hogy a bizonyos zenei stílusok milyen személyiséggel párosulnak. Mint tudjuk, a zene a hangok tudatosan elrendezett folyamata és Zsankó Péter, azaz közismertebb nevén Slam Jr. esetében ez hosszú évtizedek óta maradandó élményt nyújt a klubberek és zenerajongók számára egyaránt. Most az érzések – amiket hangokba szeretett volna önteni – a Tesla-ban hallatják magukat egy élő zenés performansz keretén belül.

PIP_7846_eredmény_eredmény

Az éppen 20. (!) évét taposó Strictly! büszke zászlóvívője május derekán kilép pár pillanatra a lemezlovas szerepből, és az InFusion trióval karöltve egy valódi, egész estés élőzenés produkcióval lép fel Budapest buliforgatagának talán egyetlen jogosan “klub” jelzővel illetett szórakozóhelyén, a Tesla Budapestben.

Tudjuk persze, hogy Zsazsa keze alatt mindig is életre kelt a zene. Most pedig úgy döntött, még intenzívebben fogja demonstrálni, hogy a magával szemben támasztott elvárások, a lemezlovas és producer tapasztalat és karrier tökéletes egyvelegként afféle elektronikus zenei olvasztótégelyt fog képezni az elképzelt élőzenés produkcióval.

zsazsa

A saját elgondolásokon alapuló projekt önmagában persze nem lenne elegendő kihívás számára. A koprodukció ezért is erős élőhangszeres támogatásért kiáltott, és ez esetben nem is lehetett volna jobb zenészeket választani, mint a Hungary’s Got Talenttel országos hírnévre szert tevő InFusion Trio tagjait.

Név szerint Weisz Nándor (ének, dob), Farkas Izsák (hegedű) és Simkó-Várnagy Mihály (cselló, basszusgitár), mint három klasszikus zenész az elektronikus hangszereiket összehangolva, műfaji korlátok nélküli produkcióval kápráztatja el közönségét országszerte.

A srácok a Tesla Budapest záró hétvégéjének vasárnapi klub szeánszán különleges, egyedi hangszerpark támogatással (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) koprodukálják Slam Jr. segítségével az igazán őszinte, felszínesség nélküli élő performanszt.

infus

Amennyire pedig ismerjük Zsazsa identitását, ez nem egy mesterségesen felfújt produkció lesz, hanem a hely, hang és a zeneileg nyitott emberek tökéletes találkozása igazi klubkörnyezetben. Ezen estén a vizualitás legalább annyira fontos, mint a saját személyiségét és testét kifejezési eszközként használó előadóművész témája, amely jelen esetben a zene. Márpedig ha bárkit megkérdezünk a világon, hogy lehet-e zene nélkül élni? Nos, a válasz egyértelmű NEM lenne.

Mi sem szeretnénk nélküle.

Slam Jr. All Night Long Feat. InFusion Trio
Tesla Budapest 2016.05.15.

12671921_10207151653164393_3242542749134113445_o

PR By Soul Art PR & Booking Agency