Alkalomhoz illően: NVC 10. születésnap

Boldog lehet a magyar zenei rajongó, hiszen mindjárt két hiteles szervezőgárda is születésnapját ünnepli az előttünk álló hétvégén. Február 14-e tehát a zene szerelmeseinek ünnep lesz, ekkor tartja ugyanis az NVC csapat fennállásának 10. évfordulóját az Akváriumban, illetve a Ninjabreakz 8.születésnapjáról sem szabad megfeledkezni, amit a Corvintetőn tartanak Kruegerék.

Lássuk azonban mit tartogat az NVC most már kimondva is évtizednyi tapasztalattal bíró legénysége.

Az estére alkalomhoz illően igazi különlegességgel készültek a szervezők:

Max Cooper fellépése több szempontból is kuriózum lesz. Egyrészt 2010-es hazai debütálása után ez lesz az első alkalom, amikor klubban játszik, másrészt Emergence nevű új audiovizuális live show-jával fog fellépni, amit eddig csak egyszer hallhatott közönség, a tavaly szeptemberi premieren a Decibel Festivalon. A show európai turnéjának első állomása lesz Budapest.

Max-et az este folyamán az NVC nevével szorosan összefonódó, itthon is méltán kedvelt Extrawelt duó live-ja követi majd. Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire szeretik a magyar közönséget, mint hogy erre az estére maguk jelentkeztek be! Az NVC csapat életében is mérföldkőnek számító 2007-es fellépésük óta számtalanszor jártak már nálunk, mindig teltházas fellépéssel. Az új zenék mellett biztosan elhangzanak majd mindenki régi nagy kedvencei is a srácoktól.

Az este folyamán fellépnek még az NVC dj-k mellett a csapat barátai is (Naga, Beta, Bergi), illetve a Selected Sounds sorozat alatt egyre többször hallható 9b0 és Iamyank.

Cikkünk készültekor még kaphatóak voltak a belépők, de az elmúlt évekből kiindulva azt mondjuk látogassatok el a rendezvény hivatalos esemény oldalára, kövessétek a fejleményeket.

Boldog születésnapot NVC!