A38 Random Trip Szilveszter

Budapest legmenőbb élőzenés klubestje az A38 Hajón – szilveszterkor is!
2013. december 31., kedd, 20h, 23h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Belépők 3000, 4500, 12 500, 13 500 és 24 900 forintért kaphatók, kizárólag elővételben az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal. A sors különös véletlenje folytán 2013 szilvesztere éppen keddre esik – logikus tehát, hogy a Random Trip nagyszabású újévi koncertsorozattal búcsúztatja a régi és köszönti az új évet.

Két koncert, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2015 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

A38 Hajó – Jegyvásárlás

http://www.a38.hu/hu/programsorozat/random-trip-to-2015-a38-szilveszter

142331_randomtrip04_SomayMark

[divider]Random Trip to 2014 – Bemelegítő buli, 20-22 óráig[/divider]

Koncert: Random Trip, vendégek: Fehér Balázs (Carbonfools), Harcsa Veronika, Kama.
2013. december 31., kedd 20-22h. A vacsora 18 órakor kezdődik.

Belépő, csak elővételben: 3000 Ft, vacsorával: 12 000 Ft. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. A Bemelegítős bulira megváltott jegyek 22 óráig érvényesek, a következő koncertre nem lehet bemenni velük!

Azoknak, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt. Azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

A38 – Jegyvásárlás

http://www.a38.hu/hu/program/random-trip-hu-73

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár négyéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél, a szilveszteri, 20 órakor kezdődő koncerten például Fehér Balázs és Harcsa Veronika.

A koncert előtt, 18 órától menüvacsorát is kínál az A38 Hajó, amire korlátozott számban koncert+vacsorajegy vásárolható. Ennek ára magában foglalja a koncertbelépőt, a koncertet megelőző menüvacsorát az A38 éttermében, illetve a fogásokhoz illő borokat, az ásványvizet és a vacsora végén a kávét. A vacsora 20 órakor, koncertkezdéskor ér véget.

A menü
Üdvözlőital: Hungária Extra Dry
Hideg előétel: Füstölt marhacarpaccio ropogós vöröslencse-salátával
Főétel: Sous vide bőrös malackaraj, erdélyi káposztával és francia rakott burgonyával, Vylyan Portugieser
Desszert: Konyakos-meggyes somlói tortácska mandulaszirommal, Vida Szekszárdi Kékfrakkos

142331_randomtrip06_SomayMark

[divider]Random Trip to 2014 – Egész estés luxus[/divider]

2014. december 31., kedd 20-05h
Két koncertre és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében.
Belépő, kizárólag elővételben: 24 500 Ft. Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Azoknak, akik nem a várost járják egész éjjel. Azoknak, akik szeretnek látványos környezetben nagyvonalú vacsorát elkölteni. Akik szeretik a maga teljességében kiélvezni a dolgokat. Két Random Trip koncert a koncertteremben, a koncertek között komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás kiállítótermében, exkluzív és elegáns lounge-szettel.

A38 – Jegyvásárlás

http://www.a38.hu/hu/program/zoohacker-live-act-hu

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár négyéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél. Az este során megtartott három, teljesen különböző koncerten a vendégfellépők között megfordul a Parov Stelar Band énekesnője, Gabriella Hänninen, Harcsa Veronika, MC Zeek, Fehér Balázs, Ligeti Gyuri, Barabás Lőrinc

A 20 órától éjfélig bármikor elfogyasztható menü az A38 Kiállítótermében
Üdvözlőital: Vylyan Kszi
Üdvözlőfalatka: Vörösáfonyás libamájhab
Meleg előétel: Tepertős-babos zakuszka házi brióson tálalva, Thummerer Egri Balauburger
Leves: Korianderes lencsekrémleves marhanyelv csipsszel
Főétel: Sous vide bőrös malackaraj, erdélyi káposztával és francia rakott burgonyával, Bodri Kadarka
Desszert: Forró csokoládéláva szőlős pezsgőhabbal, Janus Cabernet Franc

Éjfélkor
Lencsesaláta, házi füstölésű lapocka sonka, bundázott mustáros virsli, száraz pezsgő

Hivatalos honlap

http://www.a38.hu/hu/
http://randomtrip.hu/

Facebook

https://www.facebook.com/a38.hajo
https://www.facebook.com/randomtrip

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A estére jegy vásárolható bankkártyával vagy MasterCard Mobile alkalmazással az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.