A38 Night/Life Presents: Ben Klock (DE)

A Berghain rezidense, a techno egyik korszakos alakja visszatér az A38 Hajóra: Ben Klock már nem egyszer táncoltatta meg hipnotikus erejű szettjeivel a hajó közönségét. Most sem lesz másként, a berlini producer-DJ februárban ismét Budapestre látogat!

Ben Klock 2004, tehát a legfontosabb európai technoklub, a Berghain megnyitása óta rezidens ebben a gigantikus erőműben. Tökéletesen stílusba illeszkedő, ipari-minimalista, egyben monumentális szettjei, a műfajt megújító produceri ténykedése az elmúlt tíz évben a techno talán legfontosabb alakjává emelték. Nélküle – és régi harcostársa, Marcel Dettmann nélkül – se a Berghaint, se Berlin éjszakai életét nem kísérné az a kultusz, amit manapság a város és a klub jelent. A legjobb kiadók – Ostgut Ton, BPitch Control – jelentetik meg munkáit, a legjobb klubok – az említett Berghain, de akár a Fabric – jelentik be büszkén monumentális szettjeit.

150220_benklock03

Az ember, aki megtalálta az arany középutat – nagyjából ezzel lehet jellemezni a német producert, aki bár sokat merít az “underground” (hipnotikus, minimalista, ipari) technóból, mindig megtalálja az utat a “laikus” közönséghez, megkapó dallamokat, témákat és groove-okat csempészve a nagyívű szettekbe. “A demokratikus underground” – ezt írják róla a kritikusok, és igazuk van: Ben Klock úgy képes remekül szórakoztatni, hogy közben sosem lesz lakossági. Ezt a tételt már kétszer bizonyította az A38 Hajón, és nyilván most sem lesz ez másként.

Honlap

http://www.klockworks.de/

Facebook

https://www.facebook.com/pages/Ben-Klock/60928281674

Soundcloud

https://soundcloud.com/ben-klock

[divider]A38 NIGHT/LIFE Ben Klock (Ostgut Ton/Klockworks, D)[/divider]

2015. február 20., péntek 23h

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/898405870178691

A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 4200 Ft, elővételben: 3500 Ft, early bird jegyek: 2800 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A38 – Jegyvásárlás

http://www.a38.hu/hu/program/ben-klock-de