Wolf + Lamb kiadó egyik producere interneten támadt rá egy újságíróra

Még alig hűlt ki Ten Walls homofób botránya, az ember azt hinné, hogy a szakma legalább átmenetileg tanult valamit a tolerancia színleléséről az online téren. Pedig nem kis veszteség érte az épp karrierje csúcsán levő litván előadót, hiszen otthagyta az ügynöksége, törölték a fellépéseit és elvesztette a rajongóit is. A tanulság helyett viszont újabb nagyszerű internetes mocskolódásra került sor, a tettes pedig nem más, mint a Wolf + Lamb kiadójának egyik producere, Tanner Ross.

A DJ saját Twitter oldalát használta fel arra, hogy a Resident Advisor egyik újságíróját szidja, mert az negatív kritikát írt Jamie xx legújabb albumáról. Egy zenekritikusnak pedig az a munkája, hogy leírja saját véleményét az adott anyagról, legyen az pozitív, vagy bíráló, tehát Andrew Ryce semmit nem tett azon kívül, mint hogy becsületesen elvégezte a munkáját. Ennyi erővel akár minden reggel ki lehetne üvölteni a postásnak, amiért meghozta a számlát, nagyjából ugyanis ennyi alapja van az újabb ostoba kirohanásnak.

A kommenteket kezdetben privátban küldte el Ross, majd végül az újságíró hozta nyilvánosságra, hogy bemutassa, milyen undorító rágalmazás érte, ugyanis a Twitter szerint ez a magánjellegű poszt nem számított zaklatásnak. Azóta hasonló módon a szakma elkezdett visszavágni az ostoba gyűlölködését, kezdetnek például törölték a Barcelonában megrendezett Crew Love bulin való fellépését. Azóta Ross nyilvánosan is bocsánatot kért és belátta, hogy az ő üzenete is kicsit homofób felhangú lehet, pedig mindez távol áll tőle, dühében írta azokat a bizonyos sorokat. Akárhogyis, a kár már megtörtént, és biztos, hogy a Crew Love nem az egyetlen következménye. És íme az ominózus kirohanás:

“Épp a Fabricban voltam megbeszélésen Craig Richards-zal, mikor beleélveztél valakinek a seggébe.”

“vagyis…. nagyon élvezetes olvasni. Összedörgölhetnénk a farkunkat és elmehetnénk a Creamfieldsbe.”

“Nagyon laza lehetett ilyen rossz kritikát írni Jamie xx számára. Milyen érzés volt? Kőkemény lett tőle a farkad?”

“Mennyire lett kemény a farkad Andrew? Komolyan kérdezem, imádom a kemény farkakat.”

“A segglyukam csöpög tőled.”

A kiadót vezető Wolf + Lamb duónak ehhez azonban semmi köze, ők csak Tanner dalait adták ki. A jó hír az egészben, hogy az amerikai páros hétvégén Budapesten lép fel, a bulit pedig a legkevésbé sem zavarhatja meg egyik leszerződtetett producerük ostobasága. A Track Terrace-os fellépés most szombaton, vagyis június huszadikán lesz és a báránybőrbe bújt farkasok mellett a PillowTalk is fellép majd egy exkluzív élő koncerttel, a hazai frontról pedig Add2Basket, Alive, Holic és Christian Cardwell gondoskodik majd a már megszokott house monstrumokról.

STAYFLY OPEN AIR W/ WOLF + LAMB & PILLOWTALK (LIVE IN CONCERT) ● TRACK TERRACE, BUDAPEST

wolf

(MagneticMag)