A kilövési engedély Paris Hilton-ra megadva!

Sosem rejtettük véka alá mennyire kedveljünk ezt a “celebdjhölgyet”…

Paris Hilton most éppen Derrick Carter-el kekeckedik, újra tanubizonyságot téve arról, mennyire is buta.

A chicago-i house legenda egyébként gúnyolódó tweetek és Facebook posztok formájában előtte huszonnégy órán át pocskondiázta az elektronikus zenei világ jelenlegi állapotát. Ehhez viszont szíve-joga volt, valljuk be.

“Derp House”-mondta, és sokszor teljesen jogosan, ahogyan a “Pussy House” használata is igen helyénvaló némely esetben.

Carter számos sztereotip karaktert nevezett meg a mai „Derp House” ipar kapcsán, támadta a DJ-k logóját, stílusát, imidzsét és minden olyan dolgot, melynél láthatóan a stílus fontosabb a tartalomnál. Hilton kisasszony, aki 2012 óta “kever” a DJ pult mögött, azt állítja, hogy „még csak nem is tudja, ki az a Derrick Carter”, és úgy véli, hogy  „még a 30 éves DJ és producer pályafutása sem jogosítja fel arra, hogy minősítse a friss és fiatal DJ-ket.”

„Az volt az első gondolatom, ki az a Derrick Carter, és miért van a Derp House ellen,” mondta az örökösnő. „Úgy értem, nem lehet olyan nagyágyú az iparban. Férfi egyébként, ugye?”

„Mi a baja ennek a fickónak a Derp House zenével?” kérdezte Hilton, miközben egy polírozott ezüst kanalat szopogatott a szájában. „Csak azért, mert nem értesz valamihez, nem jelenti azt, hogy az rossz, és gyűlölnöd kell. Nem tudom a szorzótáblát vagy hogy hogyan születnek a gyerekek, de nem fogok senkit sem naponta lehülyézni az interneten.”

„Véleményem szerint csak féltékeny, mert nem része a Derp House forradalomnak,” folytatja Hilton, akinek DJ mixjeit olyan emberek ismerték el, akiknek nyilván elég pénzt lökött, hogy pozítívan tüntessék fel hanganyagait.

„Sose hallott még a PLUR-ról (Peace, Love, Unity, Respect)?” kérdezi Hilton. „Ez és a pénz a két legfontosabb dolog a zeneiparban. Kit érdekel, milyen fajta zenét játszol, ha a tömeg minden tagjában megvan a löket, és közben sok pénzt keresel. Nem ugyanezt valljuk mindannyian?”

„Játszhatsz house-t, tech house-t, electro house-t vagy derp house zenét,” folytatja Paris.

„Számomra egyáltalán nem számít, mert egy palotában élek, és úgy gondolom, ezt az iparban  fontos emberek oldaláról is kijelenthetem.”

Carter egyelőre nem reagált Hilton hozzászólásaira, de feltehetően boldogan és elégedetten ül a chicago-i házában azután, hogy szókimondó véleményét elismerte a Derp House egyik fontos alakja.