2016.02.05 – Eats Everything (UK) @ Akvárium Klub // KisHall

ELMARAD EATS EVERYTHING AKVÁRIUM KLUBOS FELLÉPÉSE

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy Eats Everything február 5-re tervezett Akvárium Klubos fellépése elmarad, és új időpontban kerül megszervezésre. Már folynak az egyeztetések a menedzsmenttel a lehetséges új dátumról.

A programra megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatóak.


 

Február 5-én az utóbbi évek egyik legtehetségesebb house producere szolgáltatja a talpalávalót az Akváriumban!

Az elektronikus zene történetében csak kevés producernek sikerült olyan gyors és messzemenő hatást elérnie a szcénára, mint a bristoli Eats Everything-nek.

2011-ben a tökéletesen eltalált című ’Entrance Song’ valóban a belépőzenéje lett a nemzetközi house színtérre, és olyan DJ-k pörgették folyamatosan, mint Seth Troxler, Carl Cox és Jamie Jones. Még ugyanebben az évben Dan két következő trackjét, a ’The Size’-t és a ’Tric Trac’-et Claude VonStroke karolta fel a Dirtybird kiadóhoz, és a többi (ahogy ők mondják) már történelem.

Miközben megállíthatatlanul tört előre a klubélet állomásai között, az első 12 hónapban számos mérföldkövet sikerült elérnie.

Megnyerte a DJ Magazine ’Legjobb brit DJ’ díját; ő lett az egyetlen olyan DJ, aki két BBC Radio 1 Essential Mix-et is készített 1 éven belül, 2012-ben pedig a Resident Advisor TopDJ szavazásán 13. helyet ért el úgy, hogy először szerepelt a listán. Arról nem is beszélve, hogy a ’Jagged Edge’ és a ’Vertigo’ című számai igazi klubhimnuszok lettek.

Az évek alatt számos remixe is megjelent különböző kiadóknál, és olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Jamie Jones, Totally Enormous Extinct Dinosaurs és Four Tet. Justin Martin ’Ruff Stuff’ című zenéjéhez készített ’Reruff’ remixét 2013 egyik legjobbjaként tartják számon, 2014-ben pedig Disclosure ’F For You’ című trackjét is remixelte.

Alább itt is van TEED-el közös száma, a ’Lion, The Lion’, ami az egyik nagy kedvencem a mai napig is:

DJ szettjei alatt mindig az adott pillanat inspirálja ahelyett, hogy aprólékosan, előre megtervezné azokat.

Kitűnő példa erre Claude VonStroke-kal elkövetett egyik ibizai szettje, ami egy átlagos, ebédidőben történő lemezpörgetésnek indult kb. 40 emberrel, majd 9 órával később fejeződött be, minimum tízszer annyi ember előtt. A klub tulajdonosa odament hozzájuk, és azt mondta, hogy habár már 10 éve él a szigeten, sosem látta még, hogy egy buli ilyen szépen beinduljon magától. Mindez elég volt ahhoz, hogy a tulajnak minden idők Top10 ibizai momentumába bekerüljenek.

2015 januárjában megjelentette ’Fries With That?’ című válogatás- és mixalbumát, aminek apropójaként Dan a kedvenc bristoli Fish&Chips boltjából jelentkezett be egy Boiler Room szettre, amit lentebb meg is nézhettek.

Eats Everything első hazai klubfellépésének az Akvárium klub KisHall-ja ad otthont.

Eats Everything (UK) @ Akvárium Klub // KisHall

12247898_1030381036982688_2904423550109137275_o

Jegyek:

Az Akvárium jegypénztárában nyitvatartási időben, illetve az alábbi direkt linken:
http://akvariumklub.hu/program/565c6f960eab8c0006424ab2

Early bird: 2000 Ft
Elővét: 2500 Ft
Elővét #2: 3000 Ft
Elővét #3: 3500 Ft