10 érv Ten Walls védelmére

Ten Walls nem úgy vált világszerte ismertté, ahogy azt szerette volna, hiszen a litván producer ezúttal nem a zenéje, hanem a homofób kirohanása miatt került a középpontba. A zenész Facebookon osztott meg egy melegeket becsmérlő posztot, amit később le is törölt, mikor rájött, milyen hülyeséget csinált, addigra viszont már késő volt, szinte minden nyári buliját lefújták emiatt, rajongói pedig elfordultak tőle, összetörik a lemezeit.

A karriere pont a csúcs felé tört derékba, nem valószínű, hogy egykönnyen elfelejtik az emberek a kirohanását, amikor a melegeket egy másik fajnak titulálta, amit meg kell javítani. Mi megpróbáltuk kicsit más szemszögből végignézni a dolgot és összeszedtünk tíz jó érvet Ten Walls védelmére, amiből kiderülhet, hogy mégsem olyan begyöpösödött bunkó.

10. A posztját litvánul írta és valószínűleg arra számított, senki nem olvassa majd el

Emlékszel arra az érzésre, amikor gyerekként a legjobb barátoddal, vagy testvéreddel kitaláltatok egy közös nyelvet? Hát Ten Walls azt gondolta, hogy az övé a litván, azt viszont nem vette számításba hogy még három millió ember beszéli rajta kívül. Valószínűleg nem is gondolta, hogy bárki foglalkozik majd a posztjával, ki tudja, hogy korábban is milyen marhaságokat hordott már össze magában úgy, hogy senki észre sem vette.

giphy

9. Összehozta a Dance szcéna tagjait

Mikor volt olyan utoljára, hogy a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválok szervezői egyetértettek bármiben is és közösen álltak ki valamilyen ügy mellett az irracionálisan magas jegyárakat leszámítva?

Screen-shot-2012-08-01-at-3.32.00-PM-e1343936285942

8. Felhívta a figyelmet az elefántséta nevű szexuális technikára

Valószínűleg a meleg közösség egy szűk szeletét leszámítva eddig senki nem hallott erről a dologról, most viszont egy újabb érdekes technikai adattal bővült a társadalom tudása. Ha még most sem érted teljesen, olvasd el a meghatározást.

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433868100

7. Honnan gondolhatta volna, hogy bárkit is felháborít a homofób eszmék hirdetése?

Talán ő is olvasta Duerro tavalyi káromkodások tarkította gyűlölködő Twitter posztját és csak kíváncsi volt, hogy ő vajon meddig juthat el ezzel a módszerrel. Sajnos túl messzire sikerült neki, messzebb a tervezettnél.

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433816803

6. Végre beszélhetünk a meleg elefántokról

Hányszor van alkalmunk szóba hozni ezt a nagyon nagyon ritka és különleges elefántszubkultúrát, amire Ten Walls a fentebb említett meleg szextechnika révén felhívta a figyelmet? Mondhatni forradalmi cselekedet!

5. Ha Oroszország megtámadni készülne Litvániát, akkor jól ki fog jönni új homofób elnökével

Putyinnak ugyan előbb Fehéroroszország és Lettország is az útjában áll, de ezek után lehet annyira megkedvelte a közös ideákkal megáldott zenészt, hogy szeretné sajátjának tudni.

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433867877

4. A pedofilok valóban nem menők

Ezt a részt miért hagyják ki mindenhol? A poszt nagy része a pedofilokra irányult, kifejezetten a papok körében. Tudjátok mit? Annyira felidegesítette a gyermekmolesztálás, hogy dühében egy másik veszélyes emberfajtát is szeretett volna kellemetlen helyzetbe hozni.

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433867735

3. Egyedül növelte a litván-angol fordítási tradíciókat

Azért nem kis dolog, hogy egy nap alatt a litván-angol fordításokra irányuló keresések száma radikálisan megnőtt. Egyfajta nyelvművelő nemzeti hősként is lehetne rá gondolni, ha a litván kultúrára koncentrálunk.

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433867950

2. A legjobb elefántos dal cím visszaszáll Henry Mancinire

Walking with Elephants című slágerével rútul elorozta Mancinitől a jogos címet a legjobb elefántos témájú dalért, de mindennek vége, ismét az ötven éve szórakoztató dalé  a kitüntetett szerep.

1. Jó tudni, hogy a szakma ennyire elutasítja a gyűlölködést és a kirekesztést

Mindig van valamiféle vita a szcénán belül, elég csak az underground-mainstream vitára gondolni, de mégis jó látni, hogy van egyfajta modern szellemiség az elektronikus zenei kultúra mögött és közösen kiállnak a méltóságot sértő cselekedetekkel szemben. Azért nem kell aggódni, a nyakunkon a szellemproducer botrány, úgyhogy nemsokára ismét nagy lesz a káosz!

in-defense-of-ten-walls-recent-homophobic-comments-body-image-1433867902

(Pulse)