Véget ér a Future Music Festival

Véget ér a Future Music Festival

[dropcap size=small]A[/dropcap]usztrália legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja idén került megrendezésre utoljára. A Future Music Festival szervezői az esemény Facebook oldalán közölték a rossz hírt, mikor kiposztolták az idén március elején már lefutó fesztivál aftermovieját.

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy így kellett döntenünk, de a 2015-ös év volt az utolsó a fesztivál életében. Nehéz volt dönteni, de rá kellett jönnünk, hogy jelenlegi formájában nem éri meg anyagilag körbeutaztatni a fesztivált Ausztráliában. Szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, és hálásak vagyunk a felejthetetlen élményekért, amiket együtt éltünk át.”búcsúztak a szervezők.

A Future 2006-ban indult Sydney-ben és hamar a szigetország legfontosabb és legsikeresebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát, így pár év alatt már öt városban voltak állomásai.

Ausztrália viszont jövőre sem marad bulik nélkül, a szervezők már dolgoznak egy kicsit jövedelmezőbb és költséghatékonyabb megoldáson, de a Future kistestvéreként emlegetett Good Life is visszatér majd 2016-ban.