VAROOM 001: Minifesztivál a Balaton partján

VAROOM 001: Minifesztivál a Balaton partján

EGYNAPOS /// ELEKTRONIKUS ZENEI /// MINIFESZTIVÁL A BALATON PARTJÁN – BALATONVILÁGOS /// CASTRO VILLA /// 2016. JÚNIUS 4. – VAROOM 001

Nyárindító vízparti zenés esemény, napnyugtával – napkeltével, laza tánccal, grill kajákkal a Club Aliga Castro Villa teraszán. Kora délutáni indulással a ligetben – mert a színes esernyős italok jobban mutatnak napfényben – majd a villában folytatjuk reggelig. Vagy délelőttig…

A VAROOM barátoktól barátoknak lett szánva. Semmi faxni, glamúr vagy feszengés. Minden alkalommal egyedülálló helyszínre megyünk, válogatott zenékkel, csak hogy elszórakoztassuk magunkat. Csak azoknak szólunk, aki szeret jól mulatni, így te is csak a legjobb arcoknak küldd el az eventet B-) Ami itt történik, az itt is marad.

A program röviden:
– kapunyitás 16:00 külföldi számokkal (nem jukebox-ból), grillkonyhával, nyugágyakkal, színes italokkal
– ezt követően naplemente megtekintése
– 22:00-tól éjszkakai zenés program a villában, reggelig

Web | Jegyek | Varoom Facebook | Facebook Event

HELYSZÍNahol még meg is szállhattok, és persze kedvezményesen:
A történelem, és amiért ezt a kultikus helyet választottuk (ami egyébként Jason Statham-nek jó volt a Spy-hoz helyszínnek, így nekünk is;):
Szóval, mi sem tudtuk, de: valamiért a korai menő politikusok mind Balatonaligán akartak villához jutni. A 40-es években itt pihente ki fáradalmait Rákosi Mátyás, Rajk László, és Nagy Imre is.
A befolyásosabb politikusok saját villát kaptak, így Rákosi és Kádár is rendelkezett külön bejáratú nyaralóval, amelyet saját embereik őriztek.
És: a pletykák szerint az autópályát is azzal a céllal építették, hogy minél gyorsabban eljussanak az állam első emberei kedvenc villáikba.
Az elnöki villában olyan magas rangú külföldi vendégek szálltak meg, mint Hruscsov, Gagarin, vagy Fidel Castro. Castro tiszteletére tiszteletére a mai napig CASTRO-VILLÁNAK hívják.

Fantasztikus ősfás park, csodás panoráma, a nagyok szelleme, és Balaton halk morajlása teszi teljessé a VAROOM 001-et.

http://www.varoom.eu/#helyszin-szallas

DJ:
Nigel Sorter (Disqrate)
Randall 
Michael K
Seldon
One Track Pony
Andusk
Davidlacfi

JEGYRENDELÉSkizárólag elővételben:
Jegyet csak korlátozott mennyiségben, kizárólag elővételben, az Eventbrite biztonságos online rendszerén keresztül vásárolhatsz, a szállástól függetlenül.
Jegyár: 2016.05.15.-ig early bird: 3.000 Ft + kezelési költség (275 Ft) – Fizetés bankkártyával, vagy PayPallal.

Jegyek

* FONTOS! 
Maximum 200 főt tudunk fogadni, tehát részvételi szándékotokat mihamarabb jelezzétek a jegyek megvásárlásával!

A Varoom arcok.