Újabb húzónevekkel bővült a Movement Festival Line-up-ja

Újabb húzónevekkel bővült a Movement Festival Line-up-ja

A Detroitban megrendezésre kerülő Movement Festival már a millennium óta nyújt igényes szórakozási lehetőséget a techno szubkultúra tagjainak, sőt a műfaj egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb programjává nőtte ki magát. A helyszín pedig már önmagában is érdekes, hiszen az amerikai iparváros gyakorlatilag a techno zene bölcsőjének számít, innen indult el a zene forradalom a nyolcvanas évek első felében.

Az eseményt a gyönyörű folyóparti Hart Plaza nevű létesítményben tartják és május 23-tól 25-ig, de akinek mindez nem lenne elég, a szervezők egy afterparty sorozattal is kedveskednek a látogatóknak, ezeknek a pontos helyszíne és programja azonban még nem lett bejelentve.

A fesztivál fellépőinek listája viszont ismét ütős nevekkel gazdagodott, így a már korábban meghirdetett Skrillex, Richie Hawtin, Dog Blood, Snoop Dogg után Squarepusher, Method Man, Kerri Chandler, Juan Atkins, Josh Wink, valamint Carl Craig. A lista azonban ennél jóval színesebb, a teljes line-up a fesztivál hivatalos honlapján tekinthető meg, ahol a jegyeket is meg lehet venni. A sima belépő egyébként 150, míg a VIP karszalag 260 dollárba kerül, vagyis 43.000 forintért már be lehet jutni. Ízelítőnek pedig tekintsétek meg Richie Hawtin tavalyi fellépését, amitől garantáltan ott akartok majd lenni a bulin.

Movement-2015_Phase-1_INSTA-545x545

Movement-2015_Phase-2-Announce_final