UbikEklektik Összművészeti Fesztivál 2015 – Csúszkáló Valóságok

UbikEklektik Összművészeti Fesztivál 2015 – Csúszkáló Valóságok

A Fiatalok a Magyar Zenéért Egyesület egy négy éve működő, önkéntesekből álló alkotóközösség, melynek célja egy nemzetközi összművészeti tábor megszervezése. Az UbikEklektik – Csúszkáló valóságok egy párhuzamos jelenben játszódó fesztivál, amely megteremti a különböző művészeti ágak együttműködését.  A szokatlannak tűnő művészeti stíluskavalkád, az össze nem illő irányzatok párosítása eddig már többször bizonyított Budapesten az összeszokott szervezőcsapattól.

ubik - A képen a Szobafény vizuálja látható

A fesztivál a Dunakanyar egyik legszebb településén, Zebegényben lesz szeptember 4. és 6. között, három színpadon, a Szőnyi Táborban.

A fesztiválra az élőzenétől az elektronikusig minden stílust behúznak a szervezők, összeboronálják a képzőművészetet, filmet, zenét és színházat, és még hazai kistermelőket is elcsaltak, hogy kínálják a jobbnál jobb söröket, borokat és pálinkákat.

A fesztivál ráadásul exkluzív, maximum 400 támogató vehet részt rajta. A szervezést ugyanis közösségi finanszírozásból oldják meg egy IndieGoGo kampány keretében, ahol többféle programcsomagra lehet összegyűjteni. Ha sikerül, minden pluszban összegyűlt 1000 eurónál további fellépőkkel, installációkkal, fényfestéssel bővítik a fesztivált.

ubik_csomagok-v6

Link a kampányhoz ► ubikeklektik.org

Partnerek:

SzobaStudio – Deepfields

Az elektronikus zenei színpad névadója a Szoba Studio partisorozata, a Deepfields lesz. Az itt megszokott egyedi, mélyebb hangzásvilágú house és techno zenék mellett ezúttal a dub és az ambient is komoly szerepet kap majd a nappali órákban. A Deepfields-re jellemző látványvilág – a sajátos vizuálok és festett diavetítések most sem maradnak el.

Hübris Sörfőzde

A Hübris egy 3 tagú sörfőző csapat, akik a Corvinus sörfőző szakmérnök képzésén találkoztak. Céljuk, hogy megalkossák a tökéletes söröket, a járt ösvényről letérve, gőgtől és sörtől részegen.

Eke Pincészet

Családi borászatuk 3 generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Pincészetük a Balaton északi csücskében, Nemesvitán, csendes, festői közegben található.

Zebegény, Szőnyi Tábor, szeptember 4-5.

facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1641264679418542/

A kampány a YouTube-on: