SONUS Festival – Ajánló

SONUS Festival – Ajánló

Ha gondolkoztál már azon, hogy a nyár végét egy külföldi nyaralással egybekötött fesztivállal koronáznád meg, akkor a dalmát tengerparton , 2015. augusztus 16-20. között megrendezésre kerülő SONUS Festival-on a helyed!

Számos Horvátországban szervezett nagynevű fesztiválok, mint a Hideout, a Garden, a Dimensions és az Ultra Music mellett, idén harmadjára kerül megrendezésre ez a több mint 70 előadót felvonultató, 5 napon és 5 éjszakán keresztül tartó őrület.

A Cosmopop és Sonus csapata, melyekhez a Time Warp valamint a Love Family Park szervezése is köthető, idén sem nyúlt mellé a helyszínt illetően. A Pag sziget szívében elhelyezkedő, méltán híres szórakoztató komplexum, a Zrce Beach ad otthont eme fergeteges fesztiválnak, ahol  a Calypso, az Aquarius és a Papaya klubok mellett, különböző hajós partykon is részt vehetünk mondjuk épp a Martinez Brothers, Karotte, Valentino Kanzyani  vagy Pan-Pot-ék társaságában.

A SONUS csapata az elmúlt évekhez hasonlóan igyekezett az elektronikus zenei ipar krémjét elhívni a fesztiválra, így többek között Richie Hawtin, Sven Väth, Dixon, Ricardo Villalobos, Luciano mellett tiszteletét teszi a szigeten Marco Carola, Tale of Us és a Life and Death nagyjai,  Jamie Jones, Seth Troxler, valamint Loco Dice.

Az 5 napos jegy ára jelenleg 170 euróért érhető el, de aki szemfüles volt, már 130 eurós early bird jegyhez is hozzájuthatott, melyek érvényesek a hivatalos before és after partykra is. Azért valljuk be, ezért a magas színvonalú line up-ért és a tengerparti bulizás élményéért, simán megéri ennyit „áldozni”.

A fesztivál hivatalos partnerein keresztül érdemes lehet kombinált csomagokat vásárolni, melyek tartalmazzák a belépőjegyet, a szálláshelyet, valamint a shuttle buszjáratok használatát.

Bővebb információkat a szolgáltatásról itt találhattok.

És íme a teljes line up 2015-re:

49d07d2f2b048709fab28e0845347114_XL (1)

Egy kis kedvcsináló a visszaszámláláshoz a tavalyi évről: