Seth Troxler szerint a ketamin a generációja heroinja

Seth Troxler szerint a ketamin a generációja heroinja

A teljesen őrült kedvencünk ismét hozta a formáját. Egy interjúban fejtette ki véleményét a ketamin és GHB egyre növekvő népszerűségéről, a fesztiválokról, valamint a profitorientált zenélésről. A michigani zenész az Thump magazinnak adott interjút (fel volt öltözve) melyben elárulta, hogy bár még nem békélt meg az EDM és a hozzá hasonló kiadók pénzéhes futószalagon készülő zenéivel, a fesztiválokat már nem ítéli el annyira, mint a mostanra elhíresült nyílt levelében korábban.

Arról is mesélt, hogyan futott bele Ibizán Steve Aoki-ba, akin (vagy Aoki-n) fikái leggyakrabban csattannak.

„Nyáron Ibizára költöztem, a házam közelében volt egy jó juice bar, ahova lementem reggelizni egy szép napon. Éppen fizetni készültem, mikor odajött hozzám és elkezdte, hogy szevasz haver, mi a helyzet, ebédelhetnénk együtt, dumáljunk, meg ilyesmi, de én mondtam, hogy elég elfoglalt vagyok.”

Seth a kábítószerekről is beszélt (saját tapasztalat?), elárulta például, hogy kipróbálta az Amazonas vidékén élő béka által termelt hallucinogén anyagot és olyan orgazmikus élmény volt számára, hogy miatta leállt a kokózással és a dohányzással is. Az ilyen természetes eredetű pszichedelikus szereken túl azonban maximum az extasy nyűgözi le, a többi szeméttel ő is hadilábon áll. Az eredetileg lónyugtatónak készült ketamint pedig egyenesen a mai kor heroinjának tartja, főleg mert a techno szubkultúrát ez mérgezi jelenleg a leginkább.

„Borzalmas, elb*szott dolog ez. A Gina pedig szörnyű, szerintem az embereknek inkább csak be kéne dobnia egy extasyt és trippelni egy jót.” – fejezte ki saját tapasztalataiból fakadó undorát a zenész, valamint ellátta egy jó tanáccsal a drogozni vágyókat.

A teljes interjút az alábbi linken olvashatjátok: http://thump.vice.com/en_us/article/seth-troxler-rallies-against-ketamine-inauthenticity-and-aoki-again?utm_source=thumpfbus