Nézd meg a férfit, aki besárkányrepülőzött a Burning Man-re

Nézd meg a férfit, aki besárkányrepülőzött a Burning Man-re

A Burning Man a világ egyig legkeményebb fesztiváljaként számon tartott buli, amit a nevadai Black Rock sivatagban rendeznek meg minden augusztus utolsó napján. Az apokaliptikus esemény talán a Mad Max filmek világára hasonlít a legjobban, igazi túlélőjáték a tűző napon, közben azonban a legjobb zenék vannak a közönség segítségére.

A helyszínre még kocsival sem könnyű eljutni, minden évben százával vánszorognak a homokban a lakókocsik és terepjárók, gyakran pedig el is akadnak. Kurtis Carter úgy döntött, hogy ebből nem kér többet, és helyette inkább légi úton közelíti meg a fesztivált. Közel hat órát töltött a levegőben, tűző napon, míg Reno városából elért a sivatag szívébe, mindezt pedig egy GO-PRO kamerával rögzítette is.

A több órás felvételből aztán összevágott egy hat perces videót, ami hűen tükrözi megpróbáltatásait és a gyönyörű tájat, amit felülről megcsodálhatott, miközben végrehajtotta minden idők egyik legelszántabb fesztiválra való bejutását.

Kurtis nem idén próbálkozott először, de háromévnyi kísérletezés után most valósult meg álma először, az ebből készült videót pedig itt tekinthetitek meg:

Hang Gliding Into Burning Man from Kurtis Carter on Vimeo.