Még több színpad a Tomorrowlanden

Még több színpad a Tomorrowlanden

Már nem kell sokat várni, hogy a DJ Mag olvasói által a világ legjobb fesztiváljának választott Tomorrowland végre elkezdődjön, de még mindig nincs bejelentve a teljes line-up, sorra érkeznek a különböző tematikus színpadok műsorai.

A melodikus, felemelő trance zene például a Trance Addict nevű színpadot kapta és július 24-én, pénteken lesz egy olyan átütő buli, ahol fellép többek között Andrew Rayel, Aly & Fila, Markus Schulz, Orjan Nilsen, Menno de Jong és még sok másik művész is, vagyis eléggé átfogó esemény lesz a műfaj kedvelői számára.

e9da6_1758351

A trance és a korábban bejelentett techno színpad után szombaton a drum and bass szerelmesei is elégedettek lehetnek, hiszen a Star Warz stage keretében ellátogat Belgiumba a műfaj krémje, ott lesz például DJ Marky, Matrix és a Prototypes is.

e4c0a_1758352

Ha valakinek nem lenne elég ez az egy esemény, vagy már nem jutott neki jegy, akkor lesz Atlantában is egy ráadás TomorrowWorld néven szeptemberben, amire még a honlapon lehet kapni bérleteket korlátozott ideig 357 dollárért.

(InTheMix)