Itt a végleges Glastonbury line-up!

Itt a végleges Glastonbury line-up!
The Pyramid Stage

A legrégebbi és legnagyobb angol fesztivált sokan a világ legszínvonalasabb eseményének tartják, ahol a kortárs zenei élet krémje fordul meg minden évben. Nem lesz ez másképpen idén sem, ugyanis a teljes line-up bejelentését követően azt kell mondjuk, hogy ez hatalmas!

Már csak az, hogy az ember átfussa a fellépők listáját, beletelik egy negyed órába, de megéri, mert minden műfaj képviselteti magát, a nagyszínpadon ott lesz a Foo Fighters, a The Who és a frissen felkapott Hozier is, de ami számunkra leginkább említésre méltó, az az eszméletlen elektronikus zenei felhozatal.

Az Other Stage nevű másik színpad kifejezetten a Dance kultúrára koncentrál majd idén, itt látható lesz Rudimental, Deadmau5, a Chemical Brothers, míg a West Holts inkább elvontabb arcokat szándékozik kielégíteni a Flying Lotus, Hot Chip, FKA Twigs, Caribou, The Gaslamp Killer Experience és Tod Terje & The Olsens játékával.

Végül pedig az underground körök képviselőiből sem lesz hiány, Apollonia, Mr G, Robert Hood, Four Tet, Prosumer, Erol Alkan, Jackmaster, Leftfield, Tama Sumo és Phuture is részese a kollektív élménynek, ez azonban csak a jéghegy csúcsa, mint mondtuk, az egész line-up átbogarászása eltart egy darabig, de ha valaki kíváncsi lenne, itt megteheti.

(Mixmag)