Így néz ki a Burning Man egy drón szemszögéből

Így néz ki a Burning Man egy drón szemszögéből

Itt a nyár, hivatalosan is megkezdődött a fesztiválszezon, vagyis amilyen gyorsan eljön egy-egy esemény, olyan hirtelen múlik is el, hogy utána csak rövid emlékként villanjon fel a következő valamire való buliig. A Burning Man viszont mindegyik közül kilóg, hiszen egyedülálló koncepciójával rengeteg újabb rendezvény számára szolgált ihletforrásként, ám a mai napig nem sikerült hasonlót létrehozni.

Ha még nem várod eléggé a hamarosan elérkező eseményt, akkor leporoljuk neked azt a nagyszerű tavalyi videót, ahol olyan perspektívából mutatják meg a fesztivált, ahogy még sosem láthatta senki bulizás közben, mégpedig egy drón szemszögéből. A négy és fél perces videó aláfestéseként Tycho Awake című számát választották és minden benne van a kígyózó kocsisoroktól kezdve a művészeteken át egészen a vad bulikig.

Bár sokak szerint ez egy nehéz és élhetetlen fesztivál a sivatagi helyszín miatt, ebből a videóból az is kiderül, hogy ez mennyire nem igaz, sőt azonnal kedvet kapsz hozzá, hogy ellátogass Nevadába. A remek felvételeket egyébként a Fest300 nevű oldal készítette, a honlapjukon pedig még többet megtudhattok a fesztivál valódi arcáról, a mítoszok nélkül.

(MagneticMag)