Fesztiválélmény újratöltve: luxusvécékkel vár a Coachella

Fesztiválélmény újratöltve: luxusvécékkel vár a Coachella

A fesztiválozás egyik legkellemetlenebb része a vécézés, valamint zuhanyzás kérdése. Bárki, aki megfordult már ilyen eseményen, tudja, milyen egy háromnapos toitoi ájulást előidéző szaga. A kaliforniai Coachella szervezői idén azzal próbálnak meg kitűnni, hogy elegáns megoldást találtak a problémára, luxusvécéket telepítenek a helyszínre.

Idén először rendes vécéket építenek a fesztivál helyszínén, mégpedig egyből 324-et, ahol lesz rendes lehúzó, papír, de még ventilátor is. Persze a komfortos élmény kulcsa, hogy a közönség vigyázzon a mellékhelységre, hiszen hiába szép valami, ha le van hányva, vagy körbe van fosva.

coachella-bathrooms3-youredm

Ha nem ez volt az egyetlen oka, amiért nem tudsz ott lenni idén a fesztiválon, ahol fellép többek között Drake, az AC/DC, Jack White, Florance & the Machine és Caribou is, de érdekelnének a koncertek, akkor ezúttal is élőben követheted az eseményeket a Youtube segítségével.

A buli 10-én kezdődik és vasárnapig tart majd, de lesz egy második felvonása is a következő hétvégén. További infókat a honlapon találtok.

https://www.coachella.com/