Elmarad a Kazantip a sok kendőzetlen szex miatt?

Elmarad a Kazantip a sok kendőzetlen szex miatt?

Cikkünk folytatását ITT olvashatjátok.

A hírhedt Kazantip feszt nem sokon múlt, hogy elmaradjon idén “szex-jellege” miatt.

Nem meglepő, hogy a Kazantip miért nyeri el a föld legextrémebb fesztiváljának címét: a pia hihetetlenül olcsó, a dress-code szerint még a bikini viselése is csak opcionális, nemigazán van jelen szabályzás, a zene 21 órán keresztül szól minden nap, és a fesztivál akár 6 hetesre is elhúzódhat.

Civil kezdeményezésre az eredetileg orosz fesztivál el kellett hagyja szülőhelyét, a Krími félszigetet, és Georgia környékén fészkelte be magát. Azonban szabadszelleműsége miatt felhívta magára a helyi konzervatív erők figyelmét, így a Kazantip újra helyszínt váltott, az új otthont pedig a Kambodzsai Koh Puos szigetben találta meg a 2015-ös évre.

80eed_1753200

Úgy tűnik, egyedül a kambodzsai hatóság nem túl boldog a Kazantip miatt. Ahogy a Kambodzsai Napilap is írja, a fesztivált a helyi hatóság eltörölte a hónap elején, az esetleges illegitim tevékenységek lehetősége miatt. “A közösségi hálón keresztül láttuk, hogy a fesztivál tele van szexuális jellegű tevékenységgel, beleértve az erotikus táncot, a nyilvános szexet és a szerencsejátékot” – nyilatkozta Chhit Sokhom, helyi tartományi kormányzó, megerősítve a törlést.

Azonban egy héttel később a Kazantip megmenekült, mikor Stokhom bejelentette, hogy az esemény zöld utat kaphat, amennyiben a szervezők és résztvevők betartják a helyi rendelkezéseket. “Szabályozásra van szükség, hogy elkerüljük a trágárságot, droghasználatot, szerencsejátékot, és hogy az emberek meztelenül mászkáljanak” – tette hozzá.

A Kazantip elstartolt, a tervezés szerint február 18-tól 28-ig tart majd. Az idei évi felhozatalban szerepel például Agoria, Alexkid, Cosmonaut, M.A.N.D.Y és sokan mások – keresd a tavalyi fesztiválról készült videót alább.