Diynamikus holland ramazuri Amszterdamban

Diynamikus holland ramazuri Amszterdamban

Májusban a Diynamic kiadó harmadik alkalommal rendezi meg a saját nevével fémjelzett fesztivált. A címke teljes bázisával képviselteti magát az amszterdami happeningen, így tehát Solomun vezér iránymutatásával komoly zenei szelektálásoknak leszünk fül- és szemtanúi.

David August elegenciája, Adriatique-ék érzelemmel átitatott pezsgése, H.O.S.H. zsenialitása, Stimming kreativitása, Karmon és NTFO sémamentes zenei reflektálása igen erős felhozatalt feltételez, és természetesen nem maradhat el a Kollektiv Turmstrasse LIVE act-je sem.

Nem állítjuk, hogy nem lesz jobb, nagyobb esemény ez idő alatt Európában, de az eddigi szeánszok olyan magasra tették a mércét, hogy újabb zarándokhelyi dátummá avanzsálhatjuk majd a május 29-ét.

A steril, egy kaptafára megrendezett, gyakorlatilag torzított, minden részében nyögdécselve agyonfoltozott rendezvények között igazán üdítően hat a Diynamic következő fesztiválja. Az előadást igazi művészi értékekkel rendelkező producerek és lemezlovasok adják, akik identitása mintha fényévekre állna mindattól a szellemiségtől és eszmerendszertől, ami az unalomig ismételgetett line-upokkal „felvértezett” fesztiválok és klubestek mikéntje.

A Diynamic eseménye végighasít majd az érzékszerveinken, a rendezvény minden pillanata érdekességgel bír majd, így biztosak lehettek benne, hogy nem ez volt az utolsó információ a visszaköszönő gyermekbetegségeket és popkomédiákat nélkülöző rave-ről.

[divider]DIYNAMIC FESTIVAL AMSTERDAM 2015[/divider]

10612852_371492499696841_310360156058559433_n
Diynamic Festival Amsterdam 2015
Solomun, David August, Adriatique, H.O.S.H., Kollektiv Turmstrasse, Stimming, Karmon, NTFO, Thyladomid, Magdalena, DJ Phono and Ost & Kjex

2015 május 29. / Kleine Speelweide, Amsterdamse Bos, Amsterdam (NL) / 11:00h – 23:00h

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?689381
Jegyelővétel: http://www.diynamic-festival.com