Bejelentették az Unsound Festival fellépőit

Bejelentették az Unsound Festival fellépőit

A lengyel Unsound az underground elektronika egyik legszínesebb eseménye, hiszen idén is olyan merész lépésre szánták el magukat a szervezők, hogy a line-up nagy részét megtartják meglepetésnek, ahogy a helyszínek nagy részéről sem lehet annál többet tudni, hogy Krakkó várósában lesznek.

Azonban ahogy közeledik az októberi időpont, úgy rántják le fokozatosan a leplet az eseményről így most például bejelentettek pár fellépőt is. A 2015-ös Unsound fesztiválon így már biztosan találkozhat a közönség RP Boo, Lexxi, Endgame, DJ Bone, Uniiqu3, The Black Madonna és Levon Vincent szettjével, vagyis tényleg egy színes underground eseményre lehet számítani.

A heti és hétvégi bérletek már percek alatt elfogytak, napijegyeket azonban még lehet vásárolni, így azok is eljuthatnak a mérvadó lengyel eseményre, akik még csaj most kapnak észbe.

“A célunk az, hogy játszunk egy kicsit a fesztiválokkal kapcsolatos előítéletekkel, az élő zene koncepciójával. Ez egy igazán játékos téma, ami kifejezetten a szórakozásért jött létre – azon belül is a legjobb formátumot, a váratlan élvezeteket élteti majd.” – áll a hivatalos közleményben.

A napijegyekért és a teljes eddig bejelentett line-upért keressétek fel a fesztivál oldalát.

(Mixmag)