A Kappa Futur Festival line-up újabb nevekkel egészült ki

A Kappa Futur Festival line-up újabb nevekkel egészült ki

Ha Torino, akkor Kappa Futur Festival. Az olasz város legjelentősebb elektronikus zenei rendezvénye idén is a techno és house legnagyobbjaival, egy különleges élő fellépéssel, valamint a műfajok legrégibb mágusaival várja a látogatókat július első felében.

A legkülönlegesebb mind közül talán a Siriusmodeselektor elnevezésű live show, aminek keretében Sirius és Modeselektor lép fel közös műsorral. Ezen kívül a Kings of House címszó alatt lesz David Morales, Louie Vega és Tony Humphries is, de az első nap fellépőinek listája még Tale of Us, Eats Everything, Martinez Brothers, Ben Klock és Marcel Dettman nevével is bővült.

A második nap fő sztárja ezúttal is Sven Väth lesz, az uralkodó stílus pedig nem más, mint a techno. A német nagymester mellett számíthattok Joseph Capriati, Jamie Jones, Kölsch, PillowTalk, Recondite és Ten Walls szettjeire is, ha ellátogattok Torinóba idén július 11 és 12 között.

A helyszín is elég egyedi, hiszen a pár év alatt a világ legjelentősebb techno és house fesztiváljai közé emelkedő Kappát a Paco Dora nevű ipari komplexum látja vendégül, ahol közel 30.000 ember gyűlik össze. A jegyeket a fesztivál honlapján tudjátok megvásárolni 35 euróért egy napra, vagy 50 euróért kettőre.

http://www.kappafuturfestival.it/2015/it/biglietti