A 16. Awakenings Festival lineupja ismét hemzseg a szupersztároktól

A 16. Awakenings Festival lineupja ismét hemzseg a szupersztároktól

Az Awakenings Festival bejelentette az immár 16. alkalommal megrendezett esemény részleteit: Június 25. szombat, és június 26. vasárnap, a hollandiai Spaarnwoude mellett kerül megrendezésre.

Nyolc színpad -ebből kettő tágas szabadtéri- fogja képviselni a techno műfaj változatosságát a tradicionális technótól egészen a fúziós stílusokig bezárólag.
Ahogyan minden évben, a legfiatalabb és legígéretesebb techno kölykök közvetlenül a szcéna legendái mellett lépnek majd fel, ez két nap leforgása alatt mindösszesen száz dj és live act előadását jelenti.

A második fesztiválnapon a rendezvénnyel régóta együttműködő  Richie Hawtin, a Drumcode, Electric Deluxe, és Joris Voorn lesz a házigazda a színpadokon.

Az Awakenings mindig is többet jelentett a csúcsszínvonalú techno-zenénél; a fesztivál világszerte elismerést vívott ki a felvonultatott, elképesztő hang-, fény-, és látványtechnikájával is- a legújabb technológiák ezt a tizenhatodikat is minden bizonnyal emlékezetessé teszik majd.
Az idei Awakenings Festival –többek között- Adam Beyer, Sven Väth, Richie Hawtin, Dave Clarke, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Nina Kraviz, Joris Voorn, Maceo Plex, Ben Klock, Voices from the Lake (live), Bicep, Jackmaster és Joseph Capriati nevét tudhatja a fellépők között.