(x) „A belső motoromat a szeretet hajtja, 528 Hz-en.”– Exkluzív interjú Mr. Vasovskival

A house/nu disco irányzat egyik magyar nagyköveteként Mr. Vasovski több mint egy évtizede szolgáltatja a különleges és saját feldolgozásokat, valódi, a szó legnemesebb értelmében vett party-hangulatot teremtve határainkon innen és túl.

10363695_10152683457883233_2930675489210882742_n

A Glamorous Night élőzenével és fergeteges táncbetétekkel fűszerezett show-jának premierjét követően, január 24-én megmutatja, milyen is a szombat esti láz az Orfeum Clubban.

Már egy évtizede szolgálsz határainkon innen és túl az igényes diszkózene nagyköveteként. Mi hajtja a belső motorodat? Mi emeli minden egyes alkalommal magasra az adrenalinszintedet, amikor beállsz a keverőpult mögé?

A belső motoromat a szeretet hajtja, 528 Hz-en, az adrenalinszintemet pedig a pozitív energiák, amelyeket visszakapok minden egyes fellépésen a közönségtől. Szeretem látni a mosolyokat a tánctéren, a magasba lendülő kezeket és persze hétről hétre megújulni zeneileg, ezzel pedig megtartani a lendületem.

Az Orfeummal január 24-én „randiztok” első alkalommal. Megvan benned az a bizonyos minőségjavító, kezdeti izgalom, amit az első találkozáskor, illetve a premieren érez az ember?

Nagy öröm volt számomra, amikor jött a felkérés. Ez az izgalom minden fellépés előtt megvan, de természeten,amikor egy új helyre megyek, az mindig jobban feltüzel,és a lehető legtöbbet szeretem adni magamból.

Miben jelent más kihívást számodra egy show-val, azaz a Glamorous Company műsorával összekötve felpörgetni a szombat esti lázat?

A fellépéseim nagy részében együtt játszom zenészekkel, illetve énekesekkel is. A Glamorous Companyból Harót Balázzsal is léptünk már fel együtt, sőt még egy közös dalunk is lesz a jövőben, így az összhang garantáltan megvan. Biztos vagyok benne, hogy aki ellátogat ezen az estén az Orfeumba, annak egy igazán maradandó élményben lesz része.

Dj-Mr-Vasovski-03Mi az a Mr. Vasovskis extra, amitől félreismerhetetlenek a setjeid? Mi a védjegyed?

Maga a zenei stílusom. Heti szinten rengeteg időt fordítok arra, hogy speciális verziókat keressek, bizonyos esetekben gyártsak magamnak. Mindig is azon voltam, hogy valami pluszt adjak azoknak, akik megtisztelnek és eljönnek egy fellépésemre.

Zeneileg igen széles skálán mozgok, sok slágert játszom, de ezekből igyekszem mindig azokat a verziókat megtalálni, amelyeket senki más nem ismer, vagy csak nagyon kevesen. Emellett pedig az az energia, az a dinamika, amivel zenélek.

Mennyire hiszel a nevet(tet)és, a pozitív energiák és emberi kapcsolatok formáló erejében? A zene – bármilyen formában is nyilvánuljon meg – valóban gyógyító hatással bír? Mi a tapasztalatod?

A zene gyógyító ereje nem kérdéses. Egy kép ugrik be erről: egy kar, ami tart egy másikat. A felső kar a zene, az alsó pedig én. A zene mindig ott van mindenkinek; engem is sokszor „megmentett” már. Aki úgy érzi, erre van szüksége, az látogasson el szombat este az Orfeumba, és én biztos a segítségére sietek majd!

Ha már szóba jött a zene pozitív hatása, meg kell említenem, hogy rengeteg frekvencia van, amellyel az ember tud magára hatni, még akár a gyógyítás szintjén is. Erről bővebben majd egy másik interjúban beszélgethetünk… 🙂

Mr. VasovskiUnseenje tökéletesen összefoglal mindent.