TRUESOUNDS ÉV VÉGI SZÁMADÁS

Lassan 6-ik éves szülinapját is bezsebeli a TS csapata. A 2009-s sikerek is azt mutatják, hogy nem hiába a sok évnyi erőteljes munka a TS töretlenül, dinamikusan fejlődik. Idén még jó pár meglepetéssel kecsegtet a szakma és a rajongók számára egyik kedvenc csapatunk. Ezen apropóból lestük meg a srácokat így az év utolsó napjaiban.

Közeledvén a 6-ik születésnapotokhoz hogy tekintetek vissza az elmúlt évekre, különös tekintettel az idei évre.?

Dandy : még 4 hónap és tényleg itt a bűvös hatos – mint annak idején Rózsa Gyuribácsival a tévében – számomra ez az év a megpróbáltatások éve volt de úgy érzem sikeresen kijöttünk ebből a szituból is. Voltak magánéleti gondok is meg zenei azaz partikultúra válságok is. Úgy érzem jó évet zártunk !
Invoice: Voltak nehézségek, de összességében teljesen pozitív az elmúlt év mérlege! Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, csak párat említve: Balaton soundos, 5 éves szülinapi turné, 5. Ikrek éjszakája…
Mattan: Nagyon sok jó buli volt idén. Voltak nehéz pillanatai, sokkal több mint 2008-nak, de ennek ellenére remek év volt.

1111

Mi az ami idén nem úgy sült el,ahogy megálmodtátok, és mit könyveltek el a legnagyobb sikereteknek? Mint csapat, és mint Önálló lemezlovasok is ?

Dandy : Tatán a Cocoon zárása érzékeny pont volt. Egy egy buli nem akart rendesen összejönni. A saját kudarcom a késés a mixalbumommal, de mivel semmi sem történik ok nélkül, így még jó is ez a csúszás, hiszen jövőre egy komolyabb produkcióval rukkolhatok elő, ha le nem kések magamról..A TSapat sikereként azt tudom elkönyvelni, hogy a TSalád népesedik továbbra is, valamint kezdik egyre többen fogni az adást, hogy mi nem a népnevelőzenekonzi vagyunk, hanem érzéseket közvetítünk ha zenélünk. Önálló lemezlovasként a „szemmelgyilkolniképes zeneileg különlegesen képzett dél-kelet Magyarországi közönség” megtáncoltatása volt augusztus 28-án !!
Invoice: Nagy szívfájdalmam, hogy az elmúlt évekkel ellentétben idén nem sikerült rendszeres estet teremteni a szülővárosomban: Veszprémben, de most 27.-én megmutatjuk nekik!
A legnagyobb idei sikernek a Dandyvel indított zeneirási projektünket tudom elkönyvelni. Hatalmas élmény volt, amikor először pillantottuk meg a trackjeinket pl. Eelke Kleijn tracklistáján!
Mattan: Az ősz az nem úgy sült el ahogy terveztem, de biztos mindennek megvan az oka. A legnagyobb siker idén is a közönség pozitív visszajelzése volt a munkánkat illetően.

22222

Elcsépelt kérdés ugyan de melyik volt az év bulija számotokra?

Dandy : Az egyik titok buli, amiről írtam a blogomban is – ha olvassák a szervezők az interjút, akkor a képeket küldjétek már el kari ajándékba pls ! TS tour, IKREK, BS, és sorolhatnám mééég…
Invoice: Egyértelműen az Ikrek Éjszakája 5, csak ne lettem volna ilyen rosszul másnap:)
Mattan: Az Ikrek Éjszakája minden várakozást felülmúlt és az 5 éves TS tour, a Balatonsound, a veszprémi utcazene fesztivál, a Dj fesztiválok és a kapuvári bulik is fantasztikusak voltak.

Sok sok rajongó kitörő örömmel fogadta  a Classic Party hírét.Remélhetőleg hosszú órákon keresztül élvezhetjük majd a igazi klasszikus TS hangulatot. Mindezt a régi felállásban. Nyilván az egyik legfontosabb rendezvény lesz idén. Mire számíthatunk?

Dandy : TSak a TS, TSak a TSajok, TSakrapontok vegyülnek a zenével és TSak azért is jó buli lesz
Invoice: Mire számíthattok? Elsősorban rengeteg jó zenére!!! Szerencsére szépszámmal akadtak jó darabok az elmúlt években, így nem lesz nehéz összehozni az igazi classic fíílinget!!!
Mattan: Végre egy buli ahol lesz egy kis bakelitropogás és rengeteg régi ismerős.

Club Platinum. Szépen lassan csordogálnak az infók a Fejér megyei klub háza tájáról. Hogyan értékelhetjük az első fél évadot?

Dandy : a havi 1 house buli alapján nálam ez 65%-os, mivel Fehérvár a túlkínálat szempontjából a legerősebb város Pest után. Ami viszont tökéletes az az, hogy aki egyszer eljön a klubba visszatérő vendég lesz.
Invoice: Fehérvár nehéz terep, de eddig nagyon szépen teljesítettek az ottani estjeink, bízunk a hasonlóan pozitív folytatásban..:) Az biztos, hogy a club professzionális ElectroVoice hangrendszere ebben is segítségünkre lesz!

3333

Invoice exclusive mixét kiemelkedően magas arányban töltötték le sok-sok visszajelzéssel a Partynews-n. A közönség kiéhezett rátok ez jól látszik… Mikor veszünk kézbe egy hamisítatlan TS style-t nyújtó, bármilyen formátumú hanghordozót?

Dandy : ami késik az nem siet…
Invoice: Ez titok:)

A magyar rendezvény szervező csapatok közül a legnagyobb néző számot produkáljátok oldalainkon publikáció esetén. Jó érzéssel tölthet el titeket, hogy ennyi érdeklődő vágyik a bulijaitokra vagy akár csak egy kis kulisszatitokra. Volt még ami idén még nem került napvilágra és érdekesnek hathat a közönség számára?

Dandy : ezzel van tele a 2010-es TSomag – jó a kérdésed…belelátsz a fejembe ?
Invoice: Nem lőttük el az összes puskaporunkat, sőőőt figyeljetek csak!!!!

Ünnepek alatt is dolgoztok kő keményen. Azért a családnak is fontos szerep jut ezen napokon. Mikor pihentek egy nagyot?

Dandy : 23 – 24 pihi és ünnep, aztán majd januárban végig !
Invoice: Természetesen 24.-e a családé, de a nagyobb pihenés még várat magára, főleg mert az évégi partyk után eshetek neki a főiskolám vizsgaidőszakának, vagyis talán majd úgy február környékén ledőlök 1 kicsit:)
Mattan: Nekem sincs egyelőre még ennek itt az ideje a pihenésnek.

Hamarosan szilveszter is elérkezik ami egy hamisítatlan nagy buláj lesz Mix Cd-vel, veletek,és Magyarország talán leghíresebb klubjával A Flört méltán  sok ezer magyar fiatal zarándokhelye.Ritka még az olyan hely ahova még remegő gyomorral lép be a  partyzó. Mit tud nyújtani a Flört amit más klub sosem tudott elérni?

Dandy : szerintem is és szerencsére sokak szerint is a szakmában a Flört a legklubosabb épület és páratlan a hangulata – szeretik az emberek, bár már kicsit öreg a hölgy így nehéz néha Flörtölni vele, de regenerálódást csiripelnek a madarak és ez jó !
Invoice: Higgyétek el ide nem csak a partyzó lép be remegő gyomorral, hanem mi is! Eszméletlen élmény a Flört pultjában játszani, de egyben hatalmas felelősség is!
Mattan: A Flörtnek megvan az egyedi hangulata. Óriási élmény ott játszani!

Végül a 2010-s tervek. Mire számítotok hova tud fejlődni a TS mint brand, és önálló lemezlovasokként is nyílván nagyra törő terveitek vannak.?

Dandy : Erre frankón nem tudok válaszolni..hova tudunk fejlődni ??!?! hmm..ha a terveinket szépen gondosan megcsináljuk kevesebb hibával mint 2009-ben akkor az már fejlődés és ez a cél. Önálló lemezlovasként ugyanazok az álmok vannak bennem is mind mindenkiben a világon aki még nem érte el…
Invoice: Az elsődleges célok közt szerepel, hogy továbbfejlesszük a zeneírási tudásunkat, mert ezen a területen szinte végtelenek a tanulási lehetőségek!
Mattan: Tovább finomítunk mindent és igyekszünk tartani a zenei minőséget.A TS szintjén természetesen a közönséggel ápolt kapcsolatot szeretnénk továbbvinni a megkezdett úton!

Srácok köszönjük az egész év megfeszített tempóját, a csodás bulikat a közönség nevében is, és természetesen békés, boldog,ünnepeket kívánunk  Természetesen az utolsó két nagy dobbanáson találkozunk 2009-ben! Köszönjük az interjút és még több tiszta és igazi hangot 2010-re!


Boldog Karácsonyt és Új évet kíván Nektek is a TS Crew:)