Tian Interjú

Óriási lelkesedéssel látogat szinte minden partyarc Siófokra, nyáron…Nyár fővárosa..milyen szépen cseng. Milyen azonban télen eme csodás város…Természetesen klubélet terén is kiváncsiskodtunk.Sajtos Krisztiánnal váltottunk pár szót. Rise Fm beli munkássága mellett Balaton Beats, program szervezés, lemezlovas karrier. A “leterhelt” TIAN e heti alanyunk.

Sokan biztosan nem tudják honnan ered a Tian név. Szégyen de én magam sem. Segíts ki, mert hogy nem a Krisztiánból az tuti.. Vagy ennyi lenne? kriszTIAN?

Hát  beletrafáltál  a művésznév kereső kis könyvből jött ez a név :)))) ,DEHOGY!!! többen hívtak már így az oviban  🙂

Mennyire nehéz a két nagymúltú nagyágyú mellett rentábilis partyt összehozni Siófokon?

Tulajdonképpen egyáltalán nem nehéz, teljes mértékben figyelünk arra ,hogy ne legyen akadás úgymond a “nagyokkal” persze ez időszaktól  függ és évről évre változik, mint a zene és a club élet is.Télen csak az egyik van nyitva alkalmanként így pontosan behatárolható, hogy mi mikor történik és ehhez hozzá tartozik, hogy jó a kapcsolatunk a club vezetőségével is így semmilyen ellentét nincsen .Nyáron viszont mind a kettő club működik, de ilyenkor úgymond mi “leköltözünk” a partra és nem mérvadó az, hogy a kettő közül mikor hol mi van,nyáron átalakul teljesen a város működése,minden a partra fókuszálódik,ez már kiderült az évek alatt, de ilyenkor is figyelünk arra, hogy nagy partykon ne akadjunk sőt kifejezetten előnyös nekünk ,hogy a ” nagy harmadik”  működik a parton, ahol a nyárak folyamán többször is pörgettünk.

Nem csak szülővárosodban, hanem azon kívűl is ténykedsz társaddal Spirittel. Hogy sikerültek ezek a a rendezvények idén?

Elkezdtük erősíteni a BalatonBeats et  ami a kettőnk közös játékából áll, itt tulajdonképpen szeretnénk átadni zenével azt, amit nekünk jelent a Balaton a balaton lüktetése a BalatonBeats és úgy vettük észre, hogy egyre nagyobb sikere van a dolognak. Azon kívül, hogy a B-B egy saját clubest ,egy formációt is jelent és úgy gondoljuk amikor az embereknek eszébe jut a Balaton akkor valami nyárhoz kötődő dolog is eszükbe jut, ezen keresztül az élmények is…amiket ezeken a bulikon igyekszünk felidézni , közvetíteni.Vissza kanyarodva  kérdésedre , nagyon örülünk, hogy egyenlőre tetszik a dolog mindenkinek és bízunk benne, hogy a jövőben még több rendezvényen varázsolhatunk egy csipetnyi nyarat  a magunk módján 🙂

Tian

Mi várható még ebbe az évben a BalatonBeats háza tájékáról?

Ebben az évben szeretnénk elindítani a balatonbeats.dj – t vagyis a site-ot, ahova minden olyan dolgot fel tudunk pakolni ami ehhez a projekthez  köthető , ezen kívül tovább szeretnénk erősíteni a bulikat a régióban.

10 év távlatából visszanézve biztosan lenne amin változtatnál lemezlovas karriered kapcsán. Sablon helyett inkább kérdezem igy: hol hibáztál, ha hibáztál egyáltalán?

Nem kutakodom a múltban, inkább arra törekszem, hogy az aktuális és a jövőbeni dolgokat kövessem el megfelelően, de egy nagy hibám biztos van ezt tudom : sajnos klonokat nem gyártattam magam köré , így talán jobban haladnék :))) A múlton nem érdemes rágódni, hisz a nevében van el-múlt...de tanulni sokat lehet belőle.

Könnyű összeegyeztetni a Rise beli munkádat lemezlovas karriereddel?

Tulajdonképpen  teljesen ketté választom, de nagyon örülök annak, hogy a két dolog  teljesen rokonságban van a másikkal ,így jól kiegészíti az egyik a másikat. Míg az egyikben a saját világomat élem a másikban egy teljesen más dimenzióban vagyok és azon belül is még legalább 3 külön csatornán tevékenykedem  , hogy ne unatkozzak :)))

Szilveszterre biztosan terveztek valami nagyobb hepajt.. Van már info?

Vannak kilátások, de még homályosak , pont a hetekben lesz ez megbeszélve, de ha lesz valami hír, akkor úgyis tudni fogtok róla!

Köszönöm az interyout!:)