Slam Jr.: “őszig csak a Teslában lépek fel”

Szevasz Zsazsa! Aktuális kérdés, hogy merre mozdul mostanában a pályafutásod?

Köszönöm a kérdést, jól érzem magam. Privát életemből kifolyólag nagyon sokat tudok a zenével foglalkozni, természetesen nem honi háttérrel. A stúdió nemsokára elkészül, és így már semmi akadálya nincs a szerzői munkáink végzésének. A többes szám a csapatra vonatkozik, akik aktívan készítik a zenéket.

Változott bármi pozitív irányba a szcénában? Pl. ebben az interjúban elmondottakkal kapcsolatban.

Nem élem a szcéna magyarországi aktív mindennapjait, de ami infó eljut hozzám, abból azt szűröm le, hogy helyben topogás van per pillanat – tisztelet a kivételnek, akik pénzt és időt áldoznak a műfaj fennmaradására.

12671921_10207151653164393_3242542749134113445_o

Budapesti fellépések?

Mint köztudott, évek óta elhagytam a várost, ami rendkívül jót tett lelkileg és szellemileg egyaránt, visszautalva az első kérdésre… De most visszatérek egy egész estés örömzenélés keretein belül a Tesla klubba, úgy érzem, most adott minden feltétel ahhoz, hogy megint egy felejthetetlen estét töltsek el a közönséggel. A Speed Classic rendezvényen sajnos rajtam kívülálló okok miatt nem tudok részt venni, meg is beszéltem a srácokkal, gondolom nem volt még idejük levenni a nevemet a plakátról. Az egyetlen fellépésem a május 15-ei Tesla Clubban megrendezésre kerülő Slam Jr.& Infusion Trio élő produkció lesz. Erre készülünk jómagam a zenészek és a stáb is már régóta.

Milyen művészek inspirálnak mostanában?

Felesleges lenne most nevek garmadát felsorolni, azok inspirálnak, akik valami újat hoznak, vagy a régi dolgokat gondolják újra, és itt most nem konkrét zeneszámokra, hanem hangzásokra gondolok. Sok jó zene van, rengeteget kell utánuk kutakodni.

zsazsa-681x1024

Jövő vasárnap a Tesla záró hétvégéjén zenés performanszt tartotok, ahol is egész este élő zenés kíséret mellett táncoltatsz majd. Mi már írtunk róla, de mégis, mesélj!

Én is megfogalmaztam a kb. egy hete, hogy is fog ez zajlani. Összefoglalva annyit mondanék róla, hogy sok-sok év zenei tapasztalatának és zenészi vénájának találkozása egy megszállott  DJ-zenész „agymenéseivel” az underground elektronikus zene óceán hullámain utazva egy éjszakán át…

Lesz Aero? 

Már régóta kész van, csak finomítani kell. A címe azért Aero, mert ez a negyedik elem, a Levegő. Az, hogy milyen formában lát napvilágot, az még több szakember ötlete és munkája lesz, de nemsokára megszületik.

Üdvözlettel: Slam Jr.

Slam Jr. All Night Long Feat. InFusion Trio

12671921_10207151653164393_3242542749134113445_o