Seth Troxler: “Egyszer beszartam zenélés közben”

Minden alkalommal érdeklődve várjuk, ha az egyik legviccesebb technó arc valahol nyilatkozik, hiszen valami gyöngyszem folyton akad. Ezúttal a Clash Magazine munkatársaival beszélgetett el és elárulta, hogy szívesen megnézné élőben Paris Hilton szettjét, mi a véleménye az időzített szettekről de még egy gusztustalan színpadi balesetről is színt vallott. Nézzük meg a legjobb válaszait.

A nők hiányáról az acid house buliján:

“Többségében férfiak vannak, mert nincs sok lehetőség itt a nőknek. Megpróbáltuk leszervezni Magda műsorát például, de már foglalt volt aznapra. Mérlegeltünk, de nem nagyon találtunk más női előadót, aki vállalná ilyen line-up mellett a fellépést. Sajnos ez egy tény.”

Paris Hiltonról:

“Már a gondolata is annak, hogy Paris Hilton zenél, kellemetlen helyzetbe hozza a kultúrát, amit én teremtettem.”

“Viszont tutira elmennék megnézni őt élőben, mert mindig el akartam menni egy ibizai hab partyra. A baj csak az, hogy nem akarok bemenni a medencébe, mert vizes lesz a nadrágom és fáznék egész este. Maga a medencés buli ötlete viszont király, szeretem nézni a medencében bulizókat, bemenni viszont már nem. Tavaly pár haverom elment Paris bulijára és jót röhögtek rajta, szóval ki tudja, lehet idén én is bevállalom a kalandot.”

Félresikerült bulikról:

“Egyszer beszartam zenélés közben, vagyis inkább fing-szar keverék volt. Olyan fing, ami tartalmazott kisebb mennyiségű anyagot is, de nem volt katasztrófa, inkább csak egy kis baleset.”

Az EDM zenéről:

“Azt hiszem folyamatosan kezd javulni. Fura, de elkezdtem randizni egy lánnyal, aki eléggé konzervatív. A baráti köre a legjobb példa a változásra, hiszen mind EDM zenékkel kezdték, mára pedig megszerették Dixon, vagy All Day I Dream zenéjét. A csaj meg velem jár, így folyamatosan ismerkedik a legfurcsább zenékkel.”

A teljes interjút ITT olvashatjátok el.

 (Pulse)