Sarah Main: a Pacha egy valóra vált álom

Az ausztráliai Sydney-ből származó Sarah Main egy igazi IKON a maga 19 évnyi fényes karrierjével a lemezjátszók mögött. Nyugodtan kijelenthetjük hogy Sarah egyike a Világ valaha volt legjobb Női DJ-inek. Az elmúlt 13 évet Ibizán töltötte,és a House zenének egy olyan sexy stílusát fejlesztette ki hogy szupersztár rezidense lett a Világ egyik legjobb klubjának az ibizai PACHA-nak. – olvastuk a NINO eseményében (https://www.facebook.com/events/468906066571503/) Rákérdeztünk.

Mikor látogattál első alkalommal Ibizára?

1999-ig kell visszanyúlnunk az időben. Már akkor megdöbbentem azon az atmoszférán. Beléptem az ajtón, és azonnal elvarázsolt. Különleges környezet, talán a világon egyedülálló.

4859_112485091666_1370181_nPacha a világ leghíresebb bulizó márkája. Mit jelent neked a Pachában zenélni?

Egy valóra vált álmot. Egyben egy hihetetlen, kalandos utazást is. Annyira sok csodálatos emlékem van, hogy felsorolni is nehéz lenne.

El tudnád mesélni nekünk a tökéletes napodat, és a legnagyobb kalandodat Ibizán?

Az én tökéletes napom egy korai ébredés után a kedvenc strandomon folytatódna, még mielőtt megtelne a strand emberekkel. A partot mindig körbecserkészem, majd pedig következhet egy friss tenger gyümölcsei ebéd egy csodás étteremben, természetesen a parton.

Délután a szieszta nem maradhat el egy kényelmes függőágyban, ettől pedig felfrissülve jöhetnek a koktélok egy híres tengerparti bárban, vagy éppen nappali party-n az USHUAIA-n. Végül jöhet az igazi PARTY, például Solomun minden szettjét nagyon élvezem. Nagy kedvencem, mindig nagy zenei kaland…..

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó rezidensnek?

Egy jó lemezlovas mindig alkalmazkodik a tömeghez, a közönségéhez. Sokoldalú, a különböző helyzetet tökéletesen megéli. Türelmes, mind zenében, mind személyiségében, hiszen minden buli más és más. Nem kell azonnal belecsapni az erősebb ütemekbe, de sokáig visszatartani sem. Alázatos szolgaként hagyni kell, hogy a tömeg vezesse a zenét, én pedig ennek szívesen teszek eleget J Ja és a SOK chupitos!

10325760_10152494623586667_4629599176257346531_nTörténtek változások Ibizán?

Ibiza minden évben változik. Új szervezők, új brandek, sokan éppen befejezik, vagy vetik magukat be teljes erőbedobással. Említhetném a zenei trendek változását is, vagy az időjárást. Évről évre melegebb van J Észrevehetően nő a VIP bulik iránti igény, egy teljes piac kezd erre épülni. Kinek szimpatikus kinek nem, de tény: a house, és a „ez a saját területünk” életérzés összefonódott.

Vannak ideálaid? Kik azok?

Általánosságban: akinek jó szíve van, vagy valami hasznosat tesz a világnak. Zenei oldalról megközelítve pedig a régi „nagy öregek”, mint David Morales, Knuckles, vagy éppen Farina. Ne felejtsük el persze a Masters at work-öt. Már majdnem 🙂