Rich: a piros folyosó visszatérő emlék

A PrimeFM vezetőjét, Richet szólaltattuk meg elsőként, de semmiképpen sem utolsó sorban. Ricsi az elmúlt években karrierje mellett a rendezvényszervezés pikáns részét is próbálgatja, így olyan művészek Budapestre invitálása fűződik ő és társai nevéhez, mint John Digweed, Stephan Bodzin, Marco Bailey, vagy éppen Anthony Pappa és Lexicon Avenue a Legendary Moments színeiben. Ezúttal is a Legendás Pillanatok kerülnek terítékre.


Milyen volt a Prime buli és az after?

November 21-én a 100% Prime mini bulink volt a PRLMNT bisztrójában, ami nagyon jó hangulatúra sikeredett és meg voltunk maximálisan elégedve.

A Bónusz fesztivál After party a nagyteremben ezen az új és igényes helyszínen ugyanúgy maximálisan teljesítette az elvártakat.

Mi a helyzet a PrimeFM háza táján?

A rádió műsorokat struktúrailag megváltoztatjuk, és kicsit átrendezzük, mivel jöttek új csapatok és producerek, akiket szeretnénk hétről hétre bemutatni a hallgatóknak. Ezzel december elején rukkolunk elő, addig a hazai és nemzetközi producerek és lemezlovasok mixei forognak megállás nélkül a nap 24 órájában. Terveink között szerepel a bulik havonta történő megrendezése, illetve a folyamatosan fejlődő elektronikus zenei műfaj további népszerűsítése.

Régi buli látogató vagy, felmerül a kérdés, hol is kezdődött ez az igaz szerelem?

A zene szeretete gyerekkoromtól kezdve velem van, és később a házibulikat követően kisebb bulikon mutathattam be, melyek a személyes kedvenceim, aminek következménye, hogy mai napig a DJ pult rabja vagyok. 🙂 Remélhetőleg a produceri munkásságom is elkezdem, csak a magánéleti munkám miatt kevés idő jut erre az álmomra, de kitartó vagyok. 🙂

Anno a funky bulikat követően a zenei fejlődés magával ragadott az elektronikus zene világába, és ott kezdődött igazán a klubélet szeretete. Sok hazai klubban jártam, amelyek meghatározóak voltak a később kialakult zenei világomban.

12314282_10153783922182840_6930241594018846386_o

Töménytelen ötlethalmaz vagyunk, amikor a legendás pillanatokat kell felidézni. Miként emlékszel a Home bulikra, hogy aktuálisak legyünk?

A piros folyosó visszatérő emlék, illetve az emelt DJ pult mindkét teremben. Szerettem oda járni és örülök, hogy sokan vannak ezzel így, hiszen meghatározó klub volt a party életben.

Kizárt, hogy ne legyen Quivver lemezed… ugye? Ugye??? 🙂

Igen, 2db Quivver csemegém van, amiket nagyon szeretek.

Quivver – She Does
BT- Mercury & Solace (Quivver remix)

Nem úszod meg! 10 klubhimnuszt szeretnénk kérni a Home időkből.

Haha, jöhetnek akkor az örökzöldek! 🙂

  1. Bt – Mercury & Solace (Quivver remix)
  2. Matthew Dekay – Behind secret borders
  3. Sander Kleinenberg – Work to Do
  4. John Creamer & Stephane K –  Forget the world
  5. Cass & Slide – Perception
  6. Planet Funk – Chase the sun
  7. Orbital – Nothing Left (Breeder remix)
  8. Sasha – Xpander
  9. Finger Fest Inc – Autoporno
  10. Chiapet – Westworld (Skylark mix)

Szuper és hálás közönség kezd kialakulni a közegünkben, újra progi láz söpör végig Magyarországon. Mi lesz ennek a vége?

Ahogy a divat, a zene is ismétli önmagát szárnyait próbálgatva, változva folyamatosan.
Újra érzelmekkel teli, utazgatós időszaknak nézünk elébe, ami szükséges ahhoz, hogy szélesebb palettáját ismerjük meg a fejlődő és előremutató elektronikus zenei ágazatnak. A közönség eszerint visszatér vagy változik, ami pozitívnak tekinthető!

Üzenet a közönségnek?

Köszönjük, hogy velünk vagytok! 🙂

December 19-én újra #ottHOME leszünk…

Legendary Moments: “Members of progressive house” w/ Quivver aka John Graham”

11057482_802164556573226_1014308418430786661_o