Nick Warren Interjú

Mit jelent számodra a Global Underground, ha muszáj lenne kifejezned érzéseidet ezzel kapcsolatosan?

Nagyon sokat jelent számomra, tulajdonképpen a karrierem jelentős elemeit, hiszen több albumot készítettem nekik, mint bárki másnak. Az albumjaim sorozata pedig egyfajta visszatekintés arra, mi mindent játszottam az évek során.

Kialakított rezidenciád van már Budapesten. Honnan jött az ötlet és mennyi ideig tartod fent, terveid szerint?

Az “I Love Deep” szervezőcsapat ötlete volt az egész, pár show-ra szólnak a terveink ebben az évben. Még nincs semmi fixálva a következőre, de tudjátok, hogy mindig szívesen jövök vissza Magyarországra…

Rengeteg munkával töltött év után, gondoltál valaha arra, hogy abbahagyd a karrieredet, mint DJ? 

Mivel még mindig maximálisan szeretem , amit csinálok, ez meg sem fordult a fejemben! És úgy érzem, még mindig sok dolog van a tarsolyomban, amit adhatok a közönségnek, mint DJ vagy mint producer.

Hogy van Nick Warren 2013-ban? 

Remek év, rengeteg fantasztikus fellépéssel, és sok egyéni produkcióval. Jelenleg az új Way Out West albumon dolgozunk.

Sok pletykát hallottunk mostanában a projektjeidről, közös kooperációkról. Mi az igazság ezekkel kapcsolatosan?

Nagyon sok különböző munkám van a Way Out West mellett (Jody Wisternoff), például egy új dal Betoko-val, illetve egy új ambient projekten is. Továbbá keményen dolgozom az új tehetségek felkutatásán a Hope Recordings-nál, ahol én vagyok az A&R (Artists and repertoire – A szerkesztő megjegyzése) manager.

Ha jól emlékszünk, “falra tudnál mászni” a rossz hangrendszerű helyszínektől… amivel természetesen nem vagy egyedül. Hogyan találtátok meg a legjobb technikai feltételeket itt nálunk?

Studio-ban mindig is remek volt a hangrendszer, és a Cinema Hall-ra sem lehetett panasz. Nyilván a Kasinoban is minden szuper lesz J

Egyértelműen látszik, hogy nagyon szereted a magyar rajongókat. Üzennél nekik valamit rajtunk keresztül? 

Köszönöm mindenkinek azt a fantasztikus támogatást, amit eddig kaptam, és nagy reményekkel tekintek 2014-re is! Találkozunk November 9-én !