Mire számíthatunk? – Be Massive

Partykörutunk következő állomása Metha, tehát Be Massive, és No Disco információk következnek.

Hogyan értékelitek az előző szezonotokat, a választott helyszínek és fellépők viszonylatában?

A BE Massive 9.évada erős volt es minőségi. Első alkalommal hoztuk Magyarországra Sam Paganinit, akit utána mar a nagyobb fesztiválokon is viszont láthattunk. Nálunk debütált:Pig & Dan, Kernel Key is. Próbálunk új neveket hozni, a lejárt unalmas, és „nagynevek” amik tuti profitot hoznak minket hidegen hagynak. Első a minőségi zene. Persze ügyesen kell evickélni, mert ha a minőség megvan de kevesen vannak akkor az senkinek sem jó. Nálunk szerencsére mindig jók az arányok 🙂 Remek év volt!!

Mi az, amiben változtatnátok a következőben?

Több mindenben is kell a változás. Az egyik a reklám: Nem fogom jóval az esemény előtt meghirdetni a fellépőt, mert még ha szerződés is van az erősebb “szervezők” közbe szólhatnak, ahogy most történt SIAN esetében is. Elhozzák a mi bulink előtt 2 héttel, így fél éves  munkánk most kuka és kárba ment. Örök tanulság.

Minden év végén készítek egy Be Massive kártya naptárt amin már rajta vannak a következő évi vendégek. Szeretem kifelé jelezni mire számíthat a közönség illetve a többi szerező csapat is.(elkerülve az egymásra szervezést) A 2014-esen csak a dátumok lesznek és a helyszínek. Annyit most elárulhatok, hogy a BE Massive 10. szülinapja november 15-én a tetőn nagyot fog ütni, és a 10.évadban lesz néhány ikonikus vendégünk.

A Be Massive Boat Party 2014-ben egy kisebb hajón lesz, mint az Európa, és nagyobb lesz az exclusivitása. Az Európa hajó nagy és drága,luxus lenne harmadszor is oda szervezni. A részleteket majd később 🙂

A NO DISCO a Fogas házban megújult, határozott arculattal jelentkezik ősszel. A nyáron elkezdtük az arculat építést illetve nyolc új dj-t teszteltem az esteken. Közülük jó néhány vissza fog térni, illetve második alkalommal lesz külföldi vendég a No Disco 3. szülinapján. A Fogasban a hang beállítások folyamatosan csiszolódnak, és mire beindul a klub élet, reméljük elégedett lesz vele mindenki.

Milyen fellépőket várhatnak a rajongók az őszi / téli időszakban csapatotok által szervezett bulikban?

Fentebb említettem, hogy most kicsit megfontoltabbra vesszük a kommunikációt, mert az erősebb kutyák beleszólhatnak 🙂 A BE Massive vendégek között szokás szerint lesz olyan aki első alkalommal jön Magyarországra. Ez konkrétan két techno fellépő. Emellett jön az egyik legnagyobb kedvencünk, akit most jó áron tudunk elhozni. Közel 7 éve szeretnénk..jövő márciusban el is jön.

A többit hamarosan 🙂

https://www.facebook.com/BeMassiveBudapest