MILK AND SUGAR INTERJÚ

Hamarosan országunk büszkesége, a Flört The Club megújulása elérkezik. Április első hétvégéjén a Milk&r formáció tagjainak fellépésevel indul a szezon országunk egyik legpatinánsabb klubjában. Ezen okból kaptuk el néhány szó erejéig a srácokat.

Sziasztok fiúk, hello MILK& SUGAR! Azon olvasók kedvéért, akik esetleg még nem ismernek titeket, hogyan jellemeznétek magatokat? Honnan jött a nevetek és hogyan indultatok el a pályán?

A nevünk Mike Milk” Kronenberger and Steven Sugar” Harding. 1997.-ben alapítottuk meg a MILK& SUGAR-T mint lemezkiadót. A KEZDETEKTŐL FOGVA MI ÍRJUK ÉS KÉSZÍTJÜK EL DALAINKAT SAJÁT STÚDIÓNKBAN. Dj szettjeinkkel is bejártuk már a világot közel 13 éve, szinte mindenhol jártunk már. Leghíresebb számaink a Let The Sun Shine”, Higher & Higher”, Love Is In The Air”, and Stay Around”. Legutolsó kislemezünk You Got Me Burnin'”, januárban az első helyig felkúszott a UK Club Charts-on. Valószínűleg ismerősen csengenek Jamiroquai, Usher vagy Janet Jackson számára készített remixeink is.

229176_10150980898636105_558028078_n

Mik a jelenlegi terveitek és érdekelne, hogy az utóbbi időben milyen tévés, rádiós, ill. egyéb megjelenéseitek voltak?

Most fejeztük be legújabb kislemezünket, a Let The Love (Take Over)-t, mely most néhány hétig kizárólag csak a beatport-on érthető el. A videót Zürichben fogjuk forgatni a következő hónapban, itt hozzáfűzném, hogy az idáig megjelent videóink megtekinthetőek a Milk & Sugar YouTube channel-en. Az új kislemezt egyébként magunkkal visszük a Miami´s Winter Conference –re a hónap végén.

Mi volt eddigi életeteknek a legérdekesebb élménye? Merre és Mikor?

Ahogy mondani szokás, az utazás önmagában egy kaland, legfőképp ha kevésbé civilizált helyre mész, mint Brazília vagy Afrika. De ha máshonnan nézzük, pont ezek a helyek a legizgalmasabbak! A Sau Pauloi Samba stadionban játszottunk közel 40.000 embernek, lenyűgöző volt!

2010-re milyen fellépések vannak tervben?

Sok helyen fogunk dj-ként fellépni a mediterrán tenger térségében, mint Törökország, Olaszország, Ibiza vagy Portugália. Júniusban lesz egy brazil turnénk. Továbbá tárgyalásaink vannak egy turnéra a Foci VB idejére Dél – Afrikában.

Melyik a kedvenc időszakotok és miért?

Nehéz ezt megmondani….. a legjobb időszak mindig is a nyár, amikor lehetőségünk van sok Open-air bulira.

Le tudnátok írni pár szóban milyen üzenetet közvetítetek a zenéteken keresztül?

A house zene teljesen globális, ismert már a világ összes kultúrájában. Mi a zenénkkel nagyszerű és felejthetetlen élményt szeretnénk nyújtani a bulinkba érkező embereknek, az általunk játszott zenék élvezetesek és remekül táncolhatóak.

Voltatok már Magyarországon? Ha igen merre és mikor? Hogy éreztétek magatokat?

Igen voltunk már kétszer is. Arra emlékszem kimondottan, amikor egy Open-air bulira voltunk meghívva északra valahova, kb. 3 órányi autóútra Budapesttől. Nagy szerencsétlenségünkre a szettünk előtt pont 5 perccel lecsapott a vihar és az egész elektromosság befuccsolt, így a buli lemaradt és újabb 3 órát kellett visszavezetni Budapestre.

Milyen érzésekkel várjátok az áprilisi bulit? Előérzetek a Flört the clubbal kapcsolatban?

Nagyon fogjuk élvezni az estét a közönséggel együtt és visszük magunkkal legújabb kislemezünket, a Let The Love (Take Over)-t.Mi a sajátos Milk & Sugar stílusunkban fogunk játszani, ami már elég ismert a világon. És biztosíthatlak, hogy a party nagyot fog szólni.

Nagyon köszönjük az interjút és akkor hamarosan látjuk egymást a Flört the club falai közt április 3.-án!